news/big_image/2023/08/bri-news.png

A Bridgestone abroncsok a jövőben is megtalálhatóak lesznek a MARSO-nál

A Bridgestone Europe NV/SA jelentős szerkezeti változásokat hajt végre vállalati struktúrájában, amelynek következtében a gyártói közvetlen kiszolgálás megszűnik idehaza. A magyarországi lakosok azonban továbbra is élvezhetik a márka minden előnyét, hiszen a MARSO jelentős szerepet kap a márkacsoport disztribúciójában. 

A MARSO több évtizede a legmagasabb szintű partnerséget ápolja a Bridgestone-nal több termék kategóriában is, amelynek köszönhetően a MARSO azon kivételes és egyetlen olyan VIP disztribútor, amely szinte minden termék vonal tekintetében közvetíti a gyártó által alkalmazott, kereskedelmet támogató rendszereket és a továbbiakban a logisztikai feladatokat is ellátja Magyarországon. Igaz, hogy a jövőben a Bridgestone csoport gyártói közvetlen kiszolgálása megszűnik, de a Bridgestone termékek értékesítését és disztribúciós feladatait a MARSO Kft. fogja ellátni többek között. A több, mint 30 éves piaci tapasztalatával, a tőle megszokott megbízhatóságával a MARSO Kft. ki tudja a jövőben is szolgálni a hazai partnerek és lakosok igényét! 

A Bridgestone-nak világszerte több mint 20 országban közel 200 gumiabroncs gyára található meg és ma már a Bridgestone a világ egyik legnagyobb gumigyárai közé tartozik, amelyekben a saját termékek mellett a Firestone gumiabroncsok is készülnek. Magyarországra 2008-ban érkezett meg a japán gumiabroncs gyár, pontosabban Tatabányán akkor kezdődött meg a személyautó-abroncsgyártás. A Bridgestone gumik mintázatai a gépjárművek teljes palettáját lefedi, így könnyedén lehet választani a csúcs minőségű gumiabroncsok közül, hiszen kiváló menettulajdonságokkal és maximális biztonsággal rendelkeznek a gumik. 

A MARSO Kft. két saját központi (Dunaharaszti és Nyíregyháza) valamint kilenc régiós telephelyi raktárral, több tízezres nagyságrendű, azonnali készlettel áll a jövőben is a Bridgestone és a MARSO Kft. partnereinek a rendelkezésére az alábbi termékkategóriákban:  

  • Bridgestone, Firestone, Dayton Teher, Bus abroncsok  

  • Bridgestone, Firestone Személy kisteher SUV abroncsok   

  • Bridgestone motor abroncsok;  

  • Bandag újrafutózott és bérfutózott abroncsok;  

  • WEBFLEET gépjármű telematikai megoldások    

A lakosok igényeit pedig a MARSO Kft. a saját weboldalán valamint a MARSOPONT szervizhálózatán keresztül továbbra is el tudja látni.  

A MARSO Kft. 1990-ben nyíregyházi, családi vállalkozásként indult, mára Szabolcs Szatmár Bereg megye TOP 7. vállalata. A MARSO cégcsoport 2022-ben több, mint 65 milliárd forintos árbevételt ért el és csak Magyarországon - országosan - közel 500 főt foglalkoztat. Mindezek mellett kiemelt figyelmet fordít a folyamatos innovációra, fejlesztésekre. A MARSO Kft. a jó üzleti döntések mellett nagyon jó emberi kapcsolatokat épített ki a beszállítóikkal, a vásárlóikkal, és a munkavállalóikkal egyaránt. A vállalkozás olyan fontos emberi értékek mentén folytatja mai nap is működését, mint az „emberség, korrektség, becsületesség és a csapatszellem”, melyek a vállalkozás alapértékei is.   

Sajtó kapcsolat: