news/big_image/2024/05/hi-rek-oldalke-p-1200x450-rg.png

A Magyar Sport napja alkalmából Rudolf Gergellyel készítettünk egy rövid videót!

Rudolf Gergely állt kameránk elé, aki sikereivel beírta magát a magyar sport történelemkönyveibe, valamint nyíregyháziként nagyon is fontos neki a helyi sportélet!

A Magyar Sport napját május 6-án 2000 óta tartják számon. A Marso Kft. ezen alkalomból fontosnak tartja hangsúlyozni, hogy nem csupán egy gumiabroncs kereskedő cég vagyunk, hanem egy olyan lokálpatrióta vállalat, amely szenvedélyesen hisz a sport erejében és annak közösségi szerepében egyaránt. 

A MARSO Tenisz Centrum Egyesület, amely már több mint öt éve vette át a Városi Stadionban található tenisz pályák működtetését és üzemeltetését. Az átvételekor hosszú távú célként tűztük ki, hogy egy olyan színvonalas sportlétesítményt nyújtson a teniszkedvelők számára, ahova élmény betérni és az utánpótlásra is kiemelt figyelmet fordítunk. Büszkén mondhatjuk ma már, hogy ahol egykoron Fucsovics Márton is edzett, szerveztünk már vidék-, és országos bajnokságot és 2023-ban ITF nemzetközi teniszversenyt is. Idén is két 15.000 dolláros férfi nemzetközi teniszversenynek ad majd otthont júniusban a Tenisz Centrum. 

És persze nem feledkezhetünk meg a MARSO labdarúgó csapatáról sem, amely a nyíregyházi kispályás labdarúgó bajnokság „A” csoportjának tagjaként képviseli a vállalatot a sportban. És teszi ezt már több, mint 30 éve sok kiváló eredménnyel. A Nyíregyházán rendszeresen megszervezett teremlabdarúgó bajnokságban számtalan alkalommal volt már dobogós helyen. Az elmúlt évben pedig a városi kispályás bajnokságban, a legerősebb csoportban az ezüstérmet szerezte meg a MARSO csapata, amelynek tagjai között számos aktív dolgozó van természetesen.

A Magyar Sport Napján különösen fontosnak tartjuk, hogy minden magyar fiatal és idős emlékezzen arra, hogy miért olyan fontos rendszeresen sportolni.

Üdvözöljük a Magyar Sport napját!