ATP TOUR & YOKOHAMA TIRE globális partnerségükkel új terepeket hódítanak meg

Az ATP és a Yokohama Rubber büszkén jelenti be új, többéves globális partnerségét, amelynek keretében a prémium kategóriás japán gumiabroncsgyártó lett az ATP Tour első hivatalos gumiabroncs-partnere. A Yokohama, amely híres a teljesítmény iránti határtalan elkötelezettségéről, az ATP Tour egész éven át tartó platformját használja majd fel globális pozíciójának megszilárdítására és prémium státuszának kiemelésére. A márka számos ATP Tour-versenyen vesz majd részt aktívan, exkluzív élményeket nyújtva a rajongóknak a Rolex Monte-Carlo Mastersen, az Internazionali BNL d'Italián, a Cinch Championships-en (London Queen's Club), a Hamburg European Openen és a rangos torinói Nitto ATP Finals-on. A legfontosabb előnyök közé tartozik a márka láthatósága a pályán és a helyszínen, valamint a világszínvonalú vállalati vendéglátás. Aranypartnerként a Yokohama egész évben integrálva lesz az ATP Tour közösségi és digitális csatornáin, bemutatva teljesítményorientált technológiáit és innovációit.

"Hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a Yokohama az első hivatalos gumiabroncs partnerünk" - mondta Daniele Sanò, az ATP üzleti igazgatója. "Márkáink nagyon sok közös értéket képviselnek, köztük a nagy teljesítmény és az innováció iránti elkötelezettséget. Túraként mindig úton vagyunk - ez egy igazán hiteles platform a Yokohama márkatörténetének elmesélésére"

Giovanni Ponzoni, a Yokohama Europe vezérigazgatója elmondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy partnerei lehetünk az ATP Tournak, egy valóban globális prémium platformnak, amely osztozik a kiválóság és az innováció iránti elkötelezettségünkben. Ez a szponzoráció tökéletes színpadot biztosít a Yokohama márka bemutatására, és lehetőséget ad arra, hogy üzleti partnereinket egyedi és exkluzív élményekkel vonzzuk be". Hozzátette: "Gumiabroncsaink jól ismertek a különböző felületeken nyújtott hihetetlen teljesítményükről - akárcsak az ATP Tour játékosai. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy mi lettünk az ATP hivatalos gumiabroncs partnere, és célunk, hogy ezt a partnerséget kihasználva fenntartsuk márkánk ismertségét, és tovább bővítsük a lábnyomunkat Európa-szerte"." 

Az új partnerség az e heti Rolex Monte-Carlo Mastersen veszi kezdetét.