Az ügyvédek csapata nyerte a II. MARSO Barátságos Tenisz Kupát

A Nyíregyházán működő, nagyobb vállalatok életében már megszokott, hogy egymás között barátságos sport délutánt szerveznek. A MARSO Kft. 2017-ben nem volt könnyű helyzetben, amikor úgy döntött, hogy „beáll a sorba” és megszervezi saját sporteseményét, mivel a legtöbb sportág már „foglalt” volt: strandröplabda, labdarúgás, kosárlabda, teke, lövészet.  A vállalkozás több tulajdonosa is aktívan teniszezik, így kézenfekvő volt, hogy tenisz versenyt szervezzenek.  Az akkori döntés nem is lehetett volna szerencsésebb, hiszen év végétől a MARSO Tenisz Centrum Egyesület üzemelteti a nyíregyházi városi stadionban található teniszpályákat, így idén május 18-án itt tartották a II. MARSO Barátságos Tenisz Kupát.

A meghívott vállalatok képviselői férfi párosban indulhattak, összesen 12 csapat vett részt a tenisz versenyen, többek között a Bige Holding, Electrolux, ContiTech, Gaxo is indított párost és idén csatlakoztak az ügyvédek, orvosok, rendőrök és bírák csapatai is.

A MARSO Kft. férfi párosát Becser Zoltán és Poroszka Norbert alkotta, akiknek idén nem sikerült a címvédés, az ügyvédek mindkét csapata megelőzte a tavalyi bajnokot.

Eredmények:  
I. helyezett: Ügyvédek 2.: Fazekas Dániel és Dr. Magyari Ákos
II. helyezett: Ügyvédek 1.: Dr. Fazekas Sándor és Dr. Nagy István
III. helyezett: MARSO Kft.: Becser Zoltán és Poroszka Norbert