news/big_image/2019/11/innovacios-dij.jpg

Észak-Alföldi Innovációs Díjat nyert a MARSO Kft!

Az innovatív technológiában és/vagy termékfejlesztésben kiemelkedő vállalkozások számára írta ki az Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatot az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar, a Szabolcs-Szatmár-Bereg és Jász-Nagykun-Szolnok Megye Kereskedelmi és Iparkamara valamint az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség közösen, amelyre a MARSO Kft. sikerrel pályázott.

Az Észak-Alföldi Innovációs Díj célja a nemzeti vagy Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó:

  • termékfejlesztést,
  • technológiafejlesztést,
  • informatikai rendszerfejlesztést,
  • szolgáltatásfejlesztést

célzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése. 

A benyújtott Abroncs IQ című pályázat alapját a MARSO Partner viszonteladói hálózat digitális transzformációjának a legkorszerűbb elektronikus értékesítési- és árképzési eszközrendszer kifejlesztése adta, amely a MARSO Online Dealer program (MOND) nevet viseli. A rendszer megalkotásával kiemelkedő eredményeket ért el a MARSO, amelynek elsősorban az informatikai rendszerfejlesztés és a nyújtott szolgáltatások fejlesztése voltak a céljai. 
„Ennek a felületnek és rendszernek a birtokában még a technológiai fejlődésre érzékeny partnerek is sikeresen leküzdik a dinamikusan változó piaci környezet kihívásait!” – összegezte Poroszka Norbert, a MARSO Kft. egyik tulajdonosa, informatikai vezetője, aki a pályázatot elkészítette.

A sikeresen benyújtott pályázatot követően 2019. november 6-án a Magyar Tudomány Ünnepe debreceni nyitóünnepségén adták át az Észak-Alföldi Innovációs Díjat, amelyen a MARSO Kft.-t Katonáné Domonics Ágnes HR vezető és ifj. Berecz Péter, a MARSO Kft. egyik tulajdonosa, a kiskereskedelmi- és szerviz üzletág hálózat vezetője képviselte.