news/big_image/2020/05/ev-vallalkozasa2020-slider.jpg

„Év Vállalkozása” díjat kapott a MARSO Kft.

Előző év végén már számos díjat nyert el a MARSO Kft. és ez 2020-ban is folytatódik, hiszen az idén 30 éves vállalat újabb elismerésben részesült.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évente egy alkalommal ítéli oda az „Év Vállalkozása” díjat. Olyan vállalkozás nyerheti el ezt a kitüntetést, amely piacképességét, eredményes gazdálkodását jelentősen javító teljesítményt nyújtott a megelőző évben. A díj a sikeres és eredményes működés elismerése a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által, amelynek elnöksége a 2020. április 28-i elnökségi határozatával idén a MARSO Kft.-nek ítélte oda a kitüntetést.

„A MARSO Kft. fontos értéke, hogy megalakulása óta folyamatosan növekvő és nyereséges vállalat, amelynek alapító tulajdonosai, azok családtagjai fontosnak tartják a hagyományokat valamint a hosszú távú, kiszámítható, megbízható együttműködést minden üzleti partnerrel és dolgozóval. Korrekt partnerség a sikeres jövőért – ez a MARSO márka esszenciája, amely tükrözi azokat a központi értékeinket, amelyeket munkavállalóinkkal közösen alkottunk. Hiszem, hogy ez a kitüntetés a vállalat valamennyi munkatársának az érdeme, hiszen közös célért végezzük mindennapi munkánkat. A díj pedig nemcsak a munkánk elismerése és visszaigazolása annak, hogy jó úton haladunk, hanem egy kis erősítést is ad a jelenlegi, kicsit nehezebb időszakban. - összegezte Becser Zoltán, a MARSO Kft. ügyvezetője.

A kialakult veszélyhelyzetre való tekintettel a díjátadó ünnepségre később kerül sor, melyről ugyanúgy beszámolunk