news/big_image/2019/11/benefit-web-1-.jpg

Legyen a MARSO a BeneFit Prize 2019 Közönség Díjasa!

Nem kis fába vágtuk a fejszénket a téli gumiabroncs csere időszakának közepén, hiszen elindultunk egy szakmai versenyen a BeneFit Prize 2019. címért! A szakmai díjazás mellett Közönség Díjasok is lehetünk, ehhez pedig a Ti bevonásátokkal szeretnénk gyűjteni minél több szavazatot! Az idő sürget bennünket is, hiszen 2019. november 06-án lehet utoljára szavazni. 

A beneFit Prize az első olyan átfogó pályázat Magyarországon, amely a munkavállalói jóllét fizikai-, szellemi- és lelki aspektusait egyaránt vizsgálja, figyelembe véve a környezeti és szociális hatásokat is. A díj olyan munkáltatókat kíván elismerni, és széles körben bemutatni, amelyek felismerve a munkavállalókban rejlő hatalmas értéket, a társadalmi felelősségvállaláson immár a vállalati egészségkultúra megteremtését értik. 

Tudtad, hogy életünk során átlagosan 10.000 napot töltünk el munkahelyünkön?! Ezért sem mindegy, hogy ebben a 80.000 munkaórában hogyan érezzük magunkat! 

Korrektség, megbízhatóság, emberség – ezek a mi értékeink, amelyeket nemcsak a partnereink, hanem a munkavállalóink irányába is mutatunk! Ismerd meg Te is a MARSO-t, mint munkáltatót és szavazz, hogy mi lehessünk a BeneFit Prize 2019 Közönség Díjasa!

Itt szavazhatsz ránk: https://www.benefitprize.hu/kozonseg-palyazat/marso-kft