news/big_image/2019/10/oktober-allasborzek-web-v2.jpg

MARSO–Több, mint egy munkahely

Október közepén járunk még csak, de már két jelentős nyíregyházi állásbörzén is képviselte magát a MARSO Kft. ebben a hónapban.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal idén ismét megszervezte a „Dönts jól, a jövőd a tét!” elnevezésű pályaválasztási kiállítást 2019. október 10-én és 11-én Nyíregyházán, a Continental Arénában. A rendezvény célja az volt, hogy egy helyen a lehető legtöbb pályadöntést elősegítő, komplex információt biztosítsa a megyében élő pálya-, szakma- és iskolaválasztás előtt álló általános-, közép- és felsőfokú oktatási intézmények tanulóinak, valamint a pályakorrekciót tervező felnőtteknek. A rendezvény átfogó képet nyújtott továbbá a közép- és felsőfokú oktatási intézményekben megvalósuló képzési, szakképzési programokról, a lehetséges továbbtanulási irányokról, a gyakorlati szakképző helyekről, valamint a munkaerő piaci igényekről és lehetőségekről. A pályaválasztási kiállításon az érdeklődők megismerkedhettek a MARSO Kft. országos hálózatával, az aktuális nyitott pozícióival, gyakorlati szakképző helyeivel valamint kis ajándékokkal is távozhattak.

2019. október 16-án pedig a Nyíregyházi Szakképzési Centrum szervezett kiállítást és állásbörzét, amelyen közel 50 kiállító vett részt. A Nyíregyházi Szakképzési Centrum a 2019. október 14-18-ig tartó Európai Szakképzés Hete rendezvény keretében szervezte ezt a programot, amelyet az Európai Bizottság hirdetett meg. A tematikus hét célja, hogy az Európa-szerte megrendezésre kerülő helyi, regionális és nemzeti rendezvények révén vonzóbbá tegye a színvonalas szakismereteket biztosító és minőségi munkahelyek betöltését lehetővé tevő szakoktatást és szakképzést. A MARSO számára már csak azért is érdekes volt az esemény, mert a Nyíregyházi SZC Bánki Donát Műszaki Középiskola és Kollégium autószerelő, autóvillamossági szerelő és a Nyíregyházi SZC Inczédy György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma logisztikus, informatikus, karosszérialakatos tanulók gyakorlati helyet kereső és végzős diákjaival személyesen is találkozhattunk és felhívhattuk a figyelmüket a cégünknél lévő lehetőségekről.

Amennyiben Téged is érdekel a MARSO Kft., mint munkahely, az alábbi linken ismerj meg bennünket! Ha pedig aktuális állásajánlatainkat tekintenéd meg, akkor azokat ezen a linken éred el!