Megváltozott munkaképességű embereknek szervezett állásbörzén vettünk részt



Az Európai Unió támogatásával megvalósuló EFOP-1.1.1-15 „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” elnevezésű kiemelt projekt keretében megvalósult Rehabilitációs Állásbörzére több mint száz érdeklődő látogatott el.

A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal által Európai Uniós forrásokból megvalósított EFOP-1.1.1-15 számú, „Megváltozott munkaképességű emberek támogatása” elnevezésű kiemelt projekt segítséget és támogatást nyújt a megváltozott munkaképességű személyek számára sikeres foglalkozási rehabilitációjuk megvalósítása érdekében. Mindezek eléréséhez foglalkozási rehabilitációs célú komplex munkaerő-piaci programunk keretében, személyre szabott szolgáltatásokkal, felkészült szakemberek támogatásával, támogatott képzésekkel és munkáltatóknak nyújtott támogatásokkal várjuk a programba jelentkező ügyfeleket.

A MARSO Kft. több állást is kínált a félnapos börzén, a legnagyobb érdeklődést az anyagmozgatói és a gépkocsivezetői pozíció kapta. Amennyiben Ön is érdeklődik aktuális állásajánlatainkról, az alábbi linken elérheti azokat: MARSO Állásajánlatok
,
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Rehabilitációs Állásbörzéjén vettünk részt 2017. május 10-én a nyíregyházi Centrál Hotelben.