Mi is részt vettünk a 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltón

553 össz. csapat közül a 311. a MARSO csapata!

A csapat tagjai az utolsó pillanatban az alábbira módosultak: Silimon Zoltán, Polyák Géza, Szakács Gábor, Hreskó János, Márkus Regina, Márkus Tibor

Márkus Regina, a csapat egyetlen hölgy tagjának élménybeszámolója a versenyről: 10 órakor találkoztunk a Felvonulási téren, ahonnan a rajt indult. Különösen izgultam, hogy vajon a tavalyi 5 km után, most a hosszabb távot is sikeresen fogom -e teljesíteni. Ha emlékeztek, múlt évben az árvíz miatt csökkentették a távot. De hál istennek idén is sikeresen vettem az akadályt és megállás nélkül végig bírtam futni. Meglepően sokan voltak ezen az eseményen, a korosztály is igen széles kört foglalt magába. Nemcsak szuper élményekkel gazdagodtunk, de úgy érzem példát is mutattunk, hogy az embereket egészséges életmódra sarkalljuk.

Gratulálunk nektek MARSO csapat! Nagyon büszkék vagyunk rátok! Jövőre is sok sikert kívánunk!!!

A 24 éves MARSO gumiabroncs- és autószerviz hálózatnak Magyarországon 23 szervizpontja van. A magyar tulajdonú vállalkozás a -a gyártással nem foglalkozó- hazai gumiabroncs kereskedő cégek közül a legnagyobb árbevétellel rendelkezik. A MARSOPONTOKBAN minden jármű tulajdonos megtalálja a pénztárcájának megfelelő gumiabroncsot, felnit és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokat.

Bővebb információ a MARSO -ról: https://www.marso.hu/rolunk/rolunk
,
A 21. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó) versenyen cégünk, a MARSO is képviseltette magát. A 6 x 7-es km távot delegációnk nagyon ügyesen teljesítette,327 céges csapat közül a 186.