news/big_image/2021/02/news.png

Minden évben díjazza legeredményesebb munkavállalóit a MARSO Kft.

A vállalat minden évben elismeri a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalóit, amely 2020-ban sem volt másképpen. A MARSO Kft. vezetése fontosnak tartja, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkavállalókat személyesen keresse fel, így Becser Zoltán ügyvezető illetve Katonáné Domonics Ágnes HR vezető országjáró körút keretében adták át a díjakat. Minden évben kiválasztásra kerül a Legjobb telephely, a Legjobb nagykeres, a Legjobb kiskeres munkavállaló. Országos hálózatként fontosnak tartja a vállalat a folyamatos kommunikációt az egyes telephelyek és a központ között, ezért minden évben a telephelyeken dolgozó kollégák szavazhatják meg a „Hídember” díjra érdemes kollégát is. Ezen kitüntetés mellett pedig „Életműdíj”-at szavaznak meg a MARSO Kft. tulajdonosai azon kollégák között, akik szinte a megalakulás óta a vállalat kötelekében dolgoznak. 2020-ban az „Életműdíjat” Csákiné Hegedűs Rita marketing vezető kapta.

A díjazottakon kívül a MARSO Kft. vezetése tudja, hogy a cég működése szempontjából legfontosabb erőforrását a kollegái jelentik. Így külön értéket jelent, ha csapatában már 5-10-15-20-25 éve elkötelezett dolgozói vannak. Őket a cég megbecsüli és jutalmazza munkavállalói lojalitásukat is. 2020-ban közel 40 munkavállaló csatlakozhatott a MARSO Törzsgárda tagsághoz.

Ha Te is szeretnél a MARSO csapatához csatlakozni, nézd meg aktuális álláshirdetéseinket az alábbi oldalon: https://karrier.marso.hu/