news/big_image/2020/09/1600093506_news.png

Mit kezdj a kidobásra szánt abroncsoddal? Mi segítünk!

Rendszeres vásárlóink már tudják, ha a MARSOPONT szervizekben vásárolnak és szereltetnek fel új abroncsot, a korábbi, kidobásra szánt selejtet ingyenesen átvesszük. De nézzük, mi van akkor, ha valakinek otthonában lapulna 1-2 abroncs, amitől szívesen megválna?!

A MARSO Kft. életében jelentős hangsúlyt kap a fenntarthatóság és a környezettudatosság egyaránt. Ezt bizonyítja az is, hogy Magyarország egyik vezető abroncsgyártó vállalatával közösen lép fel az energetikai újrahasznosításra szánt használt abroncsok begyűjtésében is. Továbbá az országos lefedettséggel rendelkező MARSOPONT szervizekben ingyenesen átveszik azokat a használt abroncsokat, amelyeket az épp náluk vásárolt újakra cserélnek le. Napjainkban azonban egyre több, út menti helyen lehet látni illegális szeméthalmokat, amelyekben sajnos a veszélyes hulladéknak minősülő selejt abroncsok is megtalálhatóak.

A vállalat számára azonban mindig is fontos volt és lesz a környezettudatosság, ezért lehetőséget biztosít bárki számára, hogy leadja a hulladék abroncsát egy minimális díj ellenében. Nyitva tartási időben az ország bármelyik MARSOPONT szervizében várják a használt, kidobásra szánt abroncsokat, amelyeket az alábbi díj ellenében tudnak átvenni:

  • személyabroncs: bruttó 700Ft/db
  • tehergépjármű abroncs: bruttó 3.000Ft/db

A begyűjtésre váró használt gumiabroncsok közúti forgalomban már nem használhatók, feldolgozásuk pedig energetikai célt szolgál.

A fenntarthatósági elvek szem előtt tartása és a környezettudatosság alapvető célt szolgálnak életünk során, hiszen közösen kell védenünk azt, ahol mindennapjainkat éljük.

Tegyünk együtt, közösen, egy tisztább és tudatosabb világért!