Nem mindennapi találkozás a NokianBoard-dal

A nem mindennapi invitálás különleges jellegét adta az is, hogy ez a Board felel a vállalatirányításért valamint a legmagasabb döntéshozó szerv a vállalat működésében, irányításában. A Hille Korhoren elnök (CEA) által vezetett Nokian Board első alkalommal látogatott el a prágai irodába, ahol először belső értekezletet tartottak. Egyedüli forgalmazóként, a MARSO-t hívták meg a találkozásra, hogy vásárlói oldalról is meghallgassák az együttműködés főbb pontjait. Az előadást Márkus Tibor tartotta, aki elégedettségét fejezte ki a találkozót követően, hiszen stratégiai irányvonalakról, egyedülálló készletfinanszírozási lehetőségekről, digitalizációról és a biztos közös jövőről is szó esett.
A MARSO számára a Nokian kiemelt gyártó, hiszen Magyarországon egyedüliként forgalmazhatjuk a márkát már több mint 20 éve. Ez a kapcsolat pedig már túlmutat a közös szakmai együttműködésen, amely mára már közvetlenebb kapcsolattá alakult köszönhetően a hosszú évek alatt megismert közös stratégiai irányvonalakra, gondolkodásra.

,

A MARSO képviseletében Márkus Tibor kereskedelmi igazgató-helyettes vett részt azon a prágai egyeztetésen, amelyre a Nokian Board meghívására érkezett.