news/big_image/2018/11/artboard-1.png

Rally a MARSO nyíregyházi telephelyén

A Fogasy-Berendi kettős az I. Nyíregyháza-Zemplén Rally előtt a MARSO telephelyén tesztelte új autóját  

Az I. Nyíregyháza-Zemplén Rallyt november 09-11. között tartják Nyíregyházán, amely igazi különlegességnek ígérkezik, hiszen a belvárosban is kialakítanak egy több mint 8 kilométeres körgyorsasági szakaszt. A szervezők izgalmakat és varázslatos hangulatot ígérnek, amely garantált lesz, hiszen több évtizedes szünet után újra visszatalált a sportág Nyíregyházára. A rajthoz áll majd a Fogasy Gergely – Berendi Dávid kettős is a 80 millió Forintot érő gyári autójukkal, amellyel már – pontok alapján – megnyerték a 2018-as nemzetközi Mitropa Kupát. 

A MARSO Kft. és Fogasy Gergely között évek óta kiváló a kapcsolat, amelynek köszönhetően 2018. november 6-án a vállalat nyíregyházi telephelyén, egy zártkörű esemény keretében is felpörögtek az R5-ös autó turbómotorjai. 


 
- Az új Skoda Fabiat most vezethettük először. Teljesen más, mint a korábbi Peugeot volt, nagyon szerettük azt az autót, de sajnos már nem fejlesztik, így újabb technikára váltunk. - mondta Fogasy Gergely, aki navigátorával idén számos nemzetközi versenyen szerepelt jól. 

A MARSO központi telephelyén, kedden este sokan megcsodálhatták az autót, sőt 16 szerencsés résztvevőt a pilóta el is vitt egy-egy körre. 

„Egyedülálló pályát alakítottunk ki a MARSO telephelyén, hiszen a 1,5km hosszú útvonalat abroncs falak és raktár épület alkották.  Az exkluzív élményautózás mellett természetesen a teljes gyári depó csapat is képviseltette magát 120nm-en a telephelyünkön, ahol már reggeltől elkezdődtek a munkák, hiszen saját szerelőállomásukat alakították ki a kamionparkolónkba, a szervizzel szemben. A téli gumiabroncs átszerelési szezon kellős közepén nem kis feladat volt megszervezni az élményautózást a vállalat telephelyén, azonban a MARSO Kft. saját dolgozóinak és számos partnerünk számára is lehetőséget biztosítottunk, hogy átéljék az R5-ös rally autó által nyújtott élményeket. 
Annak pedig külön örülünk, hogy Fogasy Gergelyék Nyíregyházán is rajthoz állnak. Szurkolunk nekik” – mondta Márkus Tibor kereskedelmi igazgató helyettes.