news/big_image/2022/03/news-1-.png

Tárgyi adomány a nyíregyházi Szülészeti Osztálynak

A több, mint 30 éves múltra visszatekintő nyíregyházi MARSO Kft. számára mindig is fontos volt a helyi kultúra, sport, egészségügy támogatása. A lokálpatrióta vállalat ezúttal a nyíregyházi Jósa András Egyetemi Oktatókórház Szülészeti Osztályát támogatta 150 000 Forint értékben beszerzett eszközökkel.

Az anyagi támogatások mellett a tárgyi adományok is nagy segítséget jelenthetnek egy-egy szervezetnek. A nyíregyházi Szülészeti Osztályon az elmúlt évben négyezernél több újszülött látta meg a napvilágot, amely országos szinten is kiemelkedő adat. A folyamatosan emelkedő születési szám miatt fontos, hogy az újszülöttek és a kismamák ellátása is folyamatosan fejlődjön, és minden szempontból megfeleljen a kor követelményeinek egyaránt. Ez utóbbi pedig mindig is prioritást élvezett az osztály vezetői számára, hiszen a nemrégiben megújult baba barát osztályon ma már alternatív szülőszobát is kialakítottak, így például lehetőség van vízben vajúdásra is.

A MARSO Kft. által adományozott 150 000 Forint értékű eszközök egy része a szülőszobában nyújt majd nagy segítséget. A tárgyi adomány másik részét pedig azok a szakdolgozók tudják használni, akik mindennapi munkájának köszönhetően több ezer újszülött láthatta már meg a napvilágot.

A nyíregyházi MARSO Kft. a gumiabroncs és az autószerviz hálózatának köszönhetően országos lefedettséggel és ismeretséggel rendelkezik. Naponta több – évente így több tucat – szponzoráció iránt érdeklődő (számos országos) szervezet veszi fel a kapcsolatot a MARSO-val. A nyíregyházi vállalat számára azonban mindig is helyi szervezetek támogatása volt a legfontosabb!

Biztonságban az utakon és segíteni másokon!