news/big_image/2022/03/news.png

Ugyanúgy mosolygunk, mint te!

Ez az egyik szlogenje a Lámpás 92 Közhasznú Alapítványnak, amely már 30 éve azért dolgozik, hogy lehetővé tegye több száz fogyatékossággal élő embertársunk családias környezetben történő lakhatását, foglalkoztatását, művészeti képzését, és rászoruló gyermekek, családok ellátását.

A MARSO Kft. korábbi kampánya alkalmával olyan szervezeteket választott ki, amelyek céljaival azonosulni tudott. Éppen ezért esett a választás a Lámpás 92 Közhasznú Alapítványra, hiszen ők is vallják, hogy a tudatos társadalmi felelősségvállalás mindannyiunk közös feladata. Azért, hogy minél sikeresebb legyen a kampány, jelentős informatikai és rendszerszintű fejlesztéseket vittek véghez a vállalaton belül. Ennek köszönhetően – legyen szó offline vagy online vásárlásról, a vásárlás összegéből 100Ft-ot annak a szervezetnek ajánlott fel a MARSO, amelyet az ügyfél kiválasztott!

A vásárlóknak köszönhetően a Lámpás ’92 Alapítványnak összesen 409 400 Forintot utalhatott át a vállalat! Berecz Péter, a MARSO Kft. stratégiai és üzemeltetési igazgatója régóta szívügyének tekinti az alapítvány munkáját, ezért személyesen is ellátogatott a valkói lakóotthonukba. Varga Zoltán, az alapítvány elnöke pedig bemutatta az alapítvány működését, a valkói lakókkal közösen pedig az otthont is megtekintették.

A jövőt illetően a MARSO Kft. lehetőségeihez mérten igyekszik tovább támogatni az alapítvány, amelynek első lépéseként az idei évben tervben van egy raktárlátogatás szervezése is. Az alapítvány munkájáról az alábbi linken további információt lehet találni: www.lampas92.hu

A kampány keretében a Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Alapszervezetének valamint a Madárkórház Alapítványnak is sikerült jelentős összeget összegyűjteni!