news/big_image/2022/02/news.png

Új MARSOPONT nyílt Kecskeméten

Januárban arról adtunk hírt, hogy a MARSO Kft. átadta eddigi legnagyobb beruházását, a Dunaharaszti Logisztikai Központot, most újabb jó hírről számolhatunk be: Február 15-én megnyitotta kapuit a MARSOPONT gumiabroncs és autószerviz hálózat legújabb telephelye Kecskeméten.

A korábban Bácska Gumi néven működő gumi szerviz nem volt ismeretlen a MARSO Kft. számára, hiszen nagyjából 30 évre vezethető vissza az együttműködés és a szinte baráti kapcsolat. A közös érdekek, a jövőbeli célok azonban változást generáltak, amelynek eredményeképpen a MARSO Kft. megvásárolta a Bácska Gumi Kft. kecskeméti telephelyét, ami 2022. február 15-től már MARSOPONT-ként működik tovább. Az új telephely megbízott vezetője Govrik Ákos, aki a munkája során már több MARSOPONT irányítását végezte és jelenleg is végzi sikeresen.

A MARSO Kft. azért is döntött a telephely megvásárlása és ezzel a MARSOPONT hálózat bővítése mellett, mivel a megyei jogú város lakónépessége szerint a 8. legnagyobb település Magyarországon, ideális földrajzi elhelyezkedése pedig megkérdőjelezhetetlen, hiszen félúton található Budapest és Szeged között. A megyeszékhely gazdasági életét a növekedés jellemzi, a városban és a kecskeméti ipari parkokban több külföldi, valamint itthon is elismert vállalat működik.

Az új kecskeméti MARSOPONT 8000 m2 területen helyezkedik el és jelenleg három álláson végeznek gumiszerviz szolgáltatást, de ez akár bővíthető és a továbbiakban elképzelhető, hogy autószerviz szolgáltatásokat is kínálhat a szerviz. Ennek a telephelynek köszönhetően újabb több ezer darab abroncs tárolására nyílik lehetősége a MARSO Kft-nek, valamint már most nagyjából négyszáz flottás partner tartozik ehhez a régióhoz. A jövőt illetően stratégiai pontként tartja számon a vállalat az új telephelyet, amely logisztikai átrakó pontként vagy akár felelős nagykereskedelmi területként is szolgálhat.

A telephely átvételét követően a munka zavartalanul folytatódik, így a külső-belső arculati átalakítás mellett is várja a kecskeméti MARSOPONT gumiszerviz a korábbi és az új ügyfeleket egyaránt!

Az új telephely elérhetőségei: 

Cím: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6.

Időpontfoglalás – Végh Ottó kisker.: +36 (70) 770-6489, [email protected]