news/big_image/2020/03/h-rek-01.png

Változik a szerviz- és vásárlási folyamat a Marsopontokban

Cégünk számára a legfontosabb vásárlóink és kollégáink egészségének biztonsága, ezért MEGVÁLTOZIK a Marsopontokban a megszokott szerviz- és vásárlási folyamat a kialakult járványhelyzet miatt. Folyamatrendszerünket úgy alakítottuk át, hogy minimálisra csökkentsük a személyes kontaktust és ezzel a fertőzés lehetőségét egyaránt! Természetesen web áruházunk működése továbbra is zavartalan, a beérkezett megrendeléseket kollégáink folyamatosan dolgozzák fel.

Természetesen továbbra is biztosítjuk ügyfeleink számára a precíz és minőségi szolgáltatásinkat, azonban kérjük, vegyék figyelembe, hogy a szervizfolyamat több időt vehet igénybe a megszokottnál.

Kérjük, az alábbi biztonsági intézkedések betartását!

  1. Amennyiben új abroncsot szeretne vásárolni, azt web áruházunkban (www.marso.hu), ügyfélszolgálatunkon (+3642204080) vagy applikációnkon (Android / iOS) keresztül tegye meg!
  2. Időpontot a megszokott elérhetőségek egyikén, applikáción vagy ügyfélszolgálaton keresztül foglaljon!
  3. Az ügyfélkezelésen kívüli időben a szabadtéren várakozzon! Minimalizálni szeretnénk az egy légtérben tartózkodók számát, ezért készüljön fel, hogy csak az adategyeztetés és a számlázás ideje alatt tartózkodhat az ügyfélváróban, illetve az autóval történő beállás alatt a szervizben!
  4. Érkezéskor tájékoztassa az értékesítőt, majd hagyja el az ügyfélteret! Kollégánk minden esetben szólítani fogja Önt.
  5. Várakozás közben készítse elő az autó forgalmiját és jegyezze fel az aktuális kilométeróra állást!
  6. Ne feledje magával hozni a gumi szereléshez szükséges csavarokat és kerékőrt (ha van), tegye egy dobozban/zacskóban a bal első kerék mellé, mielőtt elhagyja a szerviz területét!
  7. Álljon be a szervizállásra autójával kollegánk irányítása segítségével, amennyiben segítségre van szüksége, forduljon bizalommal kollégánkhoz!
  8. Fizetésnél használjon bankkártyát, amennyiben lehetséges! A készpénzes fizetés természetesen továbbra is biztosított, ha a bankkártyás fizetés nem megoldható.
  9. Amennyiben rendelkezik védőfelszereléssel (maszk, gumikesztyű), használja bátran, ezenkívül megköszönjük, ha saját tollat hoz magával a dokumentumok aláírásához!

A 46/2020. (III. 16.) Korm. rendelet érvényében visszavonásig megváltozik nyitvatartásunk is, hétköznaponként 08:00 - 17:00-ig tartunk nyitva. 

Kérjük, ha bármilyen fertőzöttségre utaló jelet (pl. láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom és fáradékonyság) tapasztal magán, vagy közvetlen környezetében élő személyen, maradjon otthon!

Ha fertőzés gyanúja (hatósági karantén) miatt nem tud eljönni a foglalt időpontban, jelezze azt mihamarabb ügyfélszolgálatos kollegáinknak (+3642204080) telefonon, akik készséggel állnak rendelkezésére!

Jelen intézkedésekkel bízunk benne, hogy csökkenteni tudjuk a vírus terjedésének kockázatát, ezzel hozzájárulva az Ön és Kollégáink egészségének megőrzéséhez.

A változásokkal kapcsolatban köszönjük megértésüket és türelmüket!

Köszönettel:

MARSOPONT szerviz munkatársak