Nyereményjátékok és nyári gumi akció 2014

  1. Nokian nyárigumi akció

    Egy szett (azaz 4 darab) Nokian gumiabroncs vásárlása esetén, az első 100 regisztráló 6000 forintos üzemanyag utalvánnyal gazdagodik. Nem sorsolás útján dől tehát el a nyeremény, hanem – a készlet erejéig – fix az ajándék. Ha véletlen kicsúszunk az első 100-ból, akkor is számíthatunk Nokian ajándékra, hiszen a 101-300. regisztrálónak Nokian strandszett jár az abroncsokhoz.

    További részletek az abroncsakcióról itt>>


  2. Michelin nyári abroncs nyereményjáték és árkedvezmények

    Új Michelin papucsok vásárlása esetén – abroncsmérettől függően – akár 12 000 Ft-os üzemanyag utalvány is a miénk lehet! Ehhez 17 colos, vagy nagyobb gumik vásárlása szükséges. Persze a kisebb autósok sem maradnak nyeremények nélkül, hiszen a 16 colos vagy ennél kisebb átmérőjű abroncsok vásárlói is gazdagodhatnak, mégpedig 6000 Ft értékű üzemanyag kártyával.

    A Michelin gumi akció, és egy további, vásárláshoz nem kötött nyereményjáték részletei itt elérhetők>>

  3. A Bridgestone is kínál akciót

    Hasonló kezdeményezést a Bridgestone abroncsok vásárlói is tapasztalhatnak. Egy szett Bridgestone gumi vásárlásával azonban nem csupán benzin utalványokat kaphatunk, hanem (hasonlóan az előzőkhöz 6000 és 12 000 forinttal feltöltött) MasterCard kártyát, amit azután szabadon használhatunk fel!

    Ha Bridgestone nyári gumik után kutakodsz, ne menj tovább! Az akcióról további részletek érhetők el az alábbi linken: https://www.marso.hu/akciok/bridgestone-nyari-gumi-akcio


  4. Continental akciós nyári abroncsok

    Futball szurkolók figyelem! Idén – mint azt nyilván Ti tudjátok a legjobban – futball világbajnokságot rendeznek, Braziliában. A Continental a torna egyik szponzora. Az abroncsgyártó a Millenáris Parkban tart nagyszabású rendezvényt.

    A ContiCabanának keresztelt eseményre hetijegyeket kaphatnak azok az autósok, akik Continental nyárigumi szettet vásárol, az akció időtartama alatt. Íme a részletek>>

  5. Pirelli

    Az olasz prémiumkategóriás gyártó, a 2014-es évtől a Forma-1 Magyar Nagydíjának névadó szponzora is. Adott tehát a promóció fődíja. Aki várásol egy garnitúra Pirelli nyári gumit, sorsolás útján hozájuthat 2db exkluzív Paddock belépő a Hungaroring Magyar Nagydíj vasárnapi futamára.

    A fődíj mellett 8000 és 16 000 Ft értékű Sodexo Bónusz utalványok várják a vásárlókat! Aki érdeklődik a játék iránt, itt olvasson tovább>>
A következő cikkben pedig összefoglalom az olcsóbb nyári abroncsokat kínáló, gazdaságos márkákat, illetve az általuk nyújtott kedvezményeket! Érdemes lesz tehát figyelni!
,A nyári gumi szezon idén viszonylag korán elkezdődött, hála a tavaszi időjárásnak. Erre persze a gumiabroncs gyártók is készültek és számos akciós ajánlattal, nyereményjátékkal várják az autósokat. Ezekből nézzük át a legérdekesebbeket!