news/big_image/2024/03/rabocsi-matador-rallycross-news.png

Újra Matador Nemzetközi Rallycross Fesztivál

Ha Húsvét, akkor Nemzetközi Rallycross Fesztivál a máriapócsi Rabócsi Ringen, amelyet már a 28. alkalommal rendeznek meg. A március 31. és április 1. közötti húsvéti hétvégén a rally szerelmesei minden bizonnyal a szabolcs-szatmár-bereg vármegyei településre koncentrálnak, hiszen ezen a hétvégén nemcsak a hazai, hanem a közép-európai legjobb csapatok is összemérik tudásukat! 

A Matador márka idén is névadó szponzorként jelenik meg, amely nem véletlen! A Matador gumiabroncsokat a kiváló megbízhatóság és a rendkívüli menetteljesítmény jellemzi, amelyek egy rallycross fesztivál esetében is kiemelten fontosak. Mindezeket pedig az is erősíti, hogy a Matador a Continental csoporthoz tartozik. A Matador abroncsokat azért kedvelik az autósok, mert halk menet zaj, kedvező fogyasztás és biztos tapadás jellemzi azokat változatos időjárási körülmények között. 

A 28. Matador Nemzetközi Rallycross Fesztivál április 1-jei napján a MARSO és a Matador standjával is találkozhatnak a kilátogatók, ahol a kérdőívet helyesen kitöltők idén is szuper ajándékokért pörgethetnek a Szerencsekerékkel és még a fődíj sorsoláson is részt vehetnek (és ez nem áprilisi tréfa idén)! 

A rallycross fesztivál hivatalos oldala, ahol megtekinthető a részletes program és a jegyek vásárlására is van lehetőség, az alábbi linken található: https://www.rabocsiring.hu/esemeny/4006/matador-nemzetkozi-rallycross-fesztival-202 

Találkozzunk a 28. Matador Nemzetközi Rallycross Fesztiválon március 31. és április 1. között a máriapócsi Rabócsi Ringen!  

Április 1-jén pedig keresd a MARSO & Matador standot a helyszínen az azonnali nyereményekért!