news/big_image/2019/12/top-3-2019-web.jpg

Ezekre kerestetek rá a legtöbben a www.marso.hu weboldalán!

Év végéhez közeledve mindenki azt hangoztatja, hogy tekintsük át az évet, összegezzünk, készítsünk ilyen-olyan listát, vessünk számot a 2019-es évről. Hogy mi se maradjunk le erről, megnéztük, hogy benneteket mi érdekelt legjobban a www.marso.hu weboldalon!

Az egyértelmű, hogy elsősorban gépjárművel kapcsolatban kerestétek fel a weboldalunkat, de hogy azon belül mi érdekelt a legjobban bennetek, azt csak most tudjuk megnézni, az év végéhez közeledve!

TOP 3 termék

Az abroncsok és az autószerviz szolgáltatások mellett egész évben igyekszünk kampányokkal, kedvezményekkel, promóciókkal is kedveskedni nektek, éppen ezért első körben arra voltunk kíváncsiak, 2019-ben milyen termékeket vásároltatok:

1. Barum Polaris 5 205/55 R16 M+S 3PMSF 91T

2. Taurus WINTER 205/55 R16 XL 94H

3. Kleber KRISALP HP3 185/65 R15 XL 92T

TOP 3 méret

Ha már megvagyunk, milyen termékekre kerestetek a legtöbben, jöjjenek a méretek! Nézzük, milyen méretű abroncsokat kerestetek a legtöbbször, mellettük pedig megtaláltok néhány olyan autótípust is, amelyeken ezeket a méreteket használják:

1. 205/55 R16 – VW Golf, Ford Mondeo, Ford Focus, Opel Astra

2. 185/65 R15 - Alfa Romeo Mito, Hyundai i20, VW Polo

3. 225/50 R17 – BMW 3, Ford C-Max, Renault Scenic

TOP 3 márka

Arra is kíváncsiak voltunk, hogy a keresések között mely abroncsmárkák végeztek az első három helyen, úgyhogy íme, itt van a három legkeresettebb márka a www.marso.hu oldal alapján:

1. Barum

2. Matador

3. Nokian

TOP 3 hír

És a végére jöjjenek a hírek, hiszen ha már egyszer írjuk őket, nézzük meg, melyek azok a témák, amelyek a legjobban érdekeltek benneteket 2019-ben! Eláruljuk azt is, hogy számunkra ez az egyik legfontosabb kategória, hiszen arról szeretnénk még többet írni, ami érdekel benneteket!

1. ADAC téligumi teszt 2019: 4 gumiabroncs megbukott

2. Ideje rendbe tenni az abroncsok életkorát!

3. Megérkezett a német AutoBild magazin legfrissebb téli abroncs teszt eredménye

Visszanézve a listákat, ismét szuper évünk volt! A TOP3 márka nekünk is hozott újdonságot, meglepetést. Mint ahogyan a vezető híreink is, hiszen azt nyilván gondoltunk, hogy a DOT szám sok embert fog majd érinteni, de hogy ilyen jelentős legyen az eltérés a 2. és a 3. hely között…azt mi sem gondoltuk!

A végére pedig jöjjön egy hatalmas KÖSZÖNET!

Köszönjük nektek az egész éves érdeklődést, a bizalmat és a hűséget! Kívánjuk, hogy az ünnepek alatt a lehető legtöbb időt töltsétek a családotokkal, pihenjetek sokat és természetesen közlekedjetek biztonságban az utakon (is)!