Continental Agro akció

Vásárolj 2019. április 1. és szeptember 30. között, minimum 2 db Continental mezőgazdasági gumiabroncsot, regisztrálj és garantált, értékes LEGO© Technic ajándékban részesülsz! – kategóriától függően 20.000 vagy 40.000 vagy 60.000 Ft értékben!

 Akciós időszak: 2019. április 1. - 2019. szeptember 30 -ig meghosszabbítva!

Az akcióban a Tractor85, Tractor70, TractorMaster és CombineMaster mintázatú Continental mezőgazdasági gumiabroncsok vesznek részt.

Az akcióban való részvétel feltétele a vásárlók részéről: Minden vásárló, aki az akció időtartama alatt vásárol minimum 2 db mezőgazdasági gumiabroncsot az akcióban meghatározott MARSO kiskereskedői hálózatába tartozó partnerei egyikénél és regisztrál, valamint feltölti az abroncs számla másolatát, garantált értékes ajándékokban részesül.

A vásárlást bizonyító eredeti blokkot/számlát meg kell őrizni, mert a nyertes ajándékra való jogosultságát ez igazolja. A blokk/számla akkor alkalmas a vásárlás, és egyben az ajándékhoz való jogosultság bizonyítására, ha abból egyértelműen kiderül, hogy a vásárlás az akciós időtartamban, az akcióban résztvevő partnerek egyikében történt, és hogy a vásárlás a termék és mennyiségi feltételek szerint történt. 

Kizárólag azon vásárlást igazoló számlákat áll módunkban elfogadni, melyeken a termék márkája, mérete és mintázata pontosan kerül megnevezésre. Ha minden dokumentum és adat a rendelkezésére áll, szükséges elvégezni a regisztrációt, elektronikus úton. A regisztrációs felület a www.contiagro.hu/legoszettaratas weboldalon érhető el.  A regisztrációs oldalon minden mező kitöltése kötelező.

Ajándék kategóriák felniméret szerint:

I. Kategória:  1 db LEGO Technic 42094 Lánctalpas rakodó játékot adunk ajándékba. Értéke: 20.000 Ft
II. Kategórai: 1 db LEGO Technic 42080 Erdei munkagép játékot adunk ajándékba. Értéke: 40.000 Ft*
III. Kategória: 1 db 1 db LEGO Technic 42094 Lánctalpas rakodó + 1 db LEGO Technic 42080 Erdei munkagép ajándékba. Értéke: 60.000 Ft*

Az akció és a nyeremény kategóriák leírása a www.contiagro.hu/legoszettaratas weboldalon érhető el.