Cetelem kitöltési útmutató

Vásárlás Cetelem Online Áruhitelre - lépésről lépésre

1. Regisztráció 

Webáruházunkban a vásárlás regisztrációhoz kötött. Amennyiben még nem regisztráltál, a jobb fent található Fiókom gombjának megnyomásával kezdeményezhetsz új regisztrációt.

2. Termékek kiválasztása

Amennyiben bejelentkeztél a webáruházba, a kiválasztott termékeket az eladási ár alatt látható kosárba ikon megnyomásával helyezheted kosarába. A kosár ikon felett található darabszám módosító segítségével az adott termékből egyszerre több darabot is hozzáadhatsz kosaradhoz.

3. Kosár megtekintése és módosítása

Kosarát az oldal tetején található Kosár megtekintése menüpont megnyomásával tekintheted meg. Kosarából a törlés ikon megnyomásával, vagy a darabszám nullára állításával törölheted a terméket.

4. Megrendelés elküldése és a hiteligénylés megkezdése 

A fizetési módnál válaszd a Cetelem Online áruhitel lehetőséget. Amennyiben bejelölted a Cetelem Online Áruhitel opciót, a Megrendelés gomb megnyomásával véglegesítheted rendelését.

A megrendelés gomb megnyomása után munkatársaink megkezdik megrendelésed feldolgozását, és átirányítunk a Cetelem Bank hiteligénylő felületére, ahol az űrlap megfelelő adatokkal való kitöltésével küldheted el hiteligénylésed