Debica gumiabroncsok

A 70 éves múltra visszatekintő lengyel Debica ma a Goodyear Dunlop Group tagja. A világ egyik legnagyobb abroncsgyártójával maga mögött a Debica hozzáférhetett a legfejlettebb technológiákhoz és kutatókozpontokhoz.

2000-ben a Debica Quartett 2 kisteher abroncs aranyérmes lett a Pozanban megrendezett Nemzetközi Motor Expo-n.

Debica gumiabroncsot keresel?


Debica
PRESTO HP
Debica
NAVIGATOR 2
Debica
FRIGO 2 MS
Debica
FRIGO HP 2
Debica
PRESTO HP 2
Debica
PRESTO UHP 2
Debica
Passio
Új mintázat A jó és a rossz minőségű utakon történő vezetésre tervezett a standard nyári gumik legújabb családja, melyet kis-és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Vízfelúszás védelem Az új „N” mintázat az aquaplaninggal szemben kiváló ellenállást biztosít. Magas futásteljesítménye kitartó útitárssá…

Új mintázat

A jó és a rossz minőségű utakon történő vezetésre tervezett a standard nyári gumik legújabb családja, melyet kis-és középkategóriás gépkocsikra terveztek.

Vízfelúszás védelem

Az új „N” mintázat az aquaplaninggal szemben kiváló ellenállást biztosít. Magas futásteljesítménye kitartó útitárssá teszi, mely komfortos vezetéssel párosul.

Debica
Passio 2
PASSIO 2 Különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett a standard nyári gumik legújabb tagja, melyet kis- és középkategóriás gépkocsikra terveztek. Kiegyensúlyozott Kiegyensúlyozott teljesítmény száraz úton, Mintázata kiváló ellenállást biztosít az aquaplaninggal szemben így biztonságosabb a…

PASSIO 2

Különféle minőségű utakon történő vezetésre tervezett a standard nyári gumik legújabb tagja, melyet kis- és középkategóriás gépkocsikra terveztek.

Kiegyensúlyozott

Kiegyensúlyozott teljesítmény száraz úton, Mintázata kiváló ellenállást biztosít az aquaplaninggal szemben így biztonságosabb a vezetés vizes útfelületen.

Komfortos

Magas futásteljesítményű gumiabroncs, mely komfortos vezetéssel párosul.