Az új Alpine Performance koncepció a megbízható téli tapadás kivételes kombinációját biztosítja, miközben kiszámítható és kiegyensúlyozott vezetési érzetet kínál. A koncepció egy optimalizált futófelület-mintázatból áll, melyet speciálisan testreszabott, sűrű siping (rovátkolás) és új Alpine Performance vegyülettel kombinálnak. Az irányított és szimmetrikus futófelület-minta biztosítja a kiszámítható és ellenőrzött viselkedést minden körülmények között, javítva ezzel a gumiabroncs általános biztonságát, miközben a horony kialakítása a latyakkal küzd meg a gumiabroncs és az út közti víz eltávolításával.
Az Alpine Performance gumikeveréket úgy tervezték, hogy széles hőmérsékleti tartományt kezeljen. Miközben erőteljesen dolgozik a nehéz és hideg téli napokon, a Nokian Snowproof P folyamatosan jól teljesít enyhébb időjárási körülmények között is. Ez az új, személyre szabott futófelület-keverék növeli a nedves tapadást anélkül, hogy veszélyeztetné a gumiabroncs bármilyen téli tulajdonságait. Könnyen gördülő futófelület-modellje és a legmodernebb futófelület-összetételének köszönhetően a Nokian Snowproof P alacsony gördülési ellenállással és kiváló kopásállósággal rendelkezik különböző körülmények között.

Termék értékelések

S- Max 2000 Kft
2022.02.10
4.8
Száraz tapadás:
5
Nedves tapadás:
5
Megvenném-e újra:
4
Vezetési élmény:
5
Tartósság:
5
Lehetne egy kicsit halkabb.
Lantos Lénárd
2023.02.15
3.8
Száraz tapadás:
5
Nedves tapadás:
3
Megvenném-e újra:
3
Vezetési élmény:
3
Tartósság:
5
Ez egy 204 LE-s elektromos autó, amelyen rajta vannak ezek a gumik. Úgy tűnik, hogy ezt a gumit nem erre az autóra találták ki. Hiába energia takarékos meg nagy tapadást ígérő gumi, azért a padlógázas elindulást az autónak a nyári nem tudom milyen márkájú gumija jobban bírja. Valószínűleg azt ehhez adta az Opel az előző tulajnak. És az gyanítom, hogy úgymond e-gumi típus lehet ebből kifolyólag. Szóval elektromoshoz nem ajánlom, ha a lendületes vezetést szeretitek.
pályázati logó