Vector 4Seasons GEN-3
215/50 R17 95W M+S 3PMSF XL FP
4évsz.
C
B
72 dB
erősített kivitel
Alacsony készlet
64 663 Ft
50 916 Ft + ÁFA

A Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 prémium kategóriás négyévszakos gumiabroncs. Az előd, a Vector 4Seasons Gen-2, után ez a személyautók számára készült gumi minden időjárási körülmények között, nyáron és télen egyaránt, magasabb szintű teljesítményt és tapadást kínál, emellett fokozott védelmet biztosít a vízen felúszás ellen.

Az abroncs egész élettartama alatt védelmet nyújt a vízen felúszás ellen. A mély és széles barázdáknak köszönhetően jobb a vízelvezetés. A Vector 4Seasons Gen-3 gumiabroncsok futófelületének közepén található speciális lamellák javítják a tapadást téli körülmények között, a nedves és havas utakon.

Fokozott tapadás biztosított a havas utakon való könnyebb kezelhetőség érdekében. A lamellák egymásra hatásával serkentik a lamellák megnyílását a jobb tapadás érdekében. Eközben az abroncs rövidebb fékútat biztosít száraz útfelületen.

Az abroncs kevesebb deformációt mutat nagy terhelésű manőverek során, köszönhetően az erős blokkoknak, amelyek az abroncs futófelületén és a vállrészen találhatók. Ez rövidebb fékutat és jobb kezelhetőséget eredményez száraz útfelületen.


pályázati logó