Autószerviz szolgáltatások

Prémium állapot felmérés

A prémium állapotfelmérés szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik használtautó vásárlás előtt állnak, és szeretnének a megvásárolandó jármű állapotáról egy független szakműhelytől információt kapni.

A normál állapot felmérési szolgáltatásunkon felül ez a szolgáltatásunk információt nyújt Önnek a jármű karosszériájának és alvázának állapotáról.

A szolgáltatás tartalmaz egy minden fényezett elemre kiterjedő, 33 ponton mért rétegvastagság mérést, amiből arra lehet információt szerezni, hogy a jármű milyen karosszéria-sérüléseken esett át korábban, vélhetőleg milyen karambolos-koccanásos esetei lehettek.

Az alvázelemek korrózióvizsgálata arról fogja Önt tájékoztatni, hogy a jármű a korához képest megfelelő állapotú-e, valamint hogy az alvázelemek állapota megfelel-e egy műszaki vizsga követelményeinek, avagy javítandóak-e.

A Prémium állapotfelmérés a fent leírtakkal kibővített állapotfelmérés a Normál állapotfelméréshez képest. A Normál állapotfelmérés tartalma:

A Normál állapotfelmérésünkben megvizsgáljuk az Ön járművének minden funkcióját, aminek működnie kell. A vizsgálat végigvesz minden eszközt és alkotóelemet, ami az autóban található egyrészt felhasználói oldalról, másrészt megvizsgáljuk járműve összes forgó-kopó elemét, azok állapotát, műszaki paramétereit.

A vizsgálat feltár minden olyan rendellenességet, javítandó állapotot, mely aktuálisan észlelhető.

Az állapotfelmérés a szemrevételezésen túlmenően a következő speciális diagnosztikai elemeket is tartalmazza:

  • Szoftveres OBD gépjármű diagnosztika
  • Futóműelemek manuális/nyúzópadi vizsgálata
  • Görgős fékhatásmérés
  • Lengéscsillapító hatásfok-vizsgálat

A Prémium állapotfelmérés ára: 27.000 Ft

pályázati logó