LEAO gumiabroncsok

Alacsony ár, kiváló minőség, 100%-os megbízhatóság

A LEAO vezető gumiabroncs márka ezt a három ígéretet kínálja és mindezek mellett rendkívül gazdaságos abroncsokat is biztosít. A legtöbb autós igényét tökéletesen kielégíti a márka, hiszen széles méretkínálattal rendelkezik és az abroncsok minden időjárási körülmény között bizonyítják értéküket! Bátran kijelenthetjük, hogy a LEAO abroncsmárka ma már egy nemzetközileg elismert márka, amely megfizethető és minőségi abroncsokat gyárt teher-, mezőgazdasági, off road és személyautó vonalon egyaránt. A márkának hat gyártóbázisa Kínában, míg két másik a tengerentúlon található.

A LEAO GUMIABRONCSOK EGYEDI ELŐNYEI:

A LEAO ma már nemzetközileg is elismert, mint a leginkább költségkímélő minőségi abroncs. Az oroszlán a logóban pontosan ezt tükrözi: a LEAO abroncsok kiváló, szinte „királyi” képességekkel rendelkeznek.

NÉMET FEJLESZTÉS KÍNAI GYÁRTÁS

A termék mögött Kína egyik legnagyobb abroncs gyára, a Linglong Tire áll, amely több éves innováció és fejlesztés után került a világ 20 legnagyobb gumiabroncs vállalkozása közé és ma már Kína TOP 3 gyára között tartják számon. A Linglong 2018. nyarán jelentette be a 13,62 millió darabot elérő gumiabroncsgyárának létesítését Szerbiában, ahol 2019-ben indították el az építkezést, majd 2022. nyarán már le is gördült az első abroncs a gyártósorról. Kutatási és fejlesztési intézményeiket a világ hét különböző helyén, többek között Németországban és az Egyesült Államokban alapította meg.

MIÉRT VÁLASZD A LEOT-T?

LEAO gumiabroncsot keresel?


LEAO
NOVA-FORCE VAN
KIVÁLÓ TAPADÁSÚ GUMIABRONCS Jobb tapadás. Alacsony gördülési ellenállás a magas energiahatékonyság érdekében.
LEAO
Nova-Force Van HP
HP gumiabroncs jó kezelhetőséggel és alacsony zajszint mellett Jó vezetési stabilitás. Csendes és komfortos utazás. Alacsony gördülési ellenállás az üzemanyag takarékosság érdekében. Jó vízelvezetési teljesítmény az aquaplaning kockázatának hatékony csökkentése érdekében. …

HP gumiabroncs jó kezelhetőséggel és alacsony zajszint mellett

  • Jó vezetési stabilitás.
  • Csendes és komfortos utazás.
  • Alacsony gördülési ellenállás az üzemanyag takarékosság érdekében.
  • Jó vízelvezetési teljesítmény az aquaplaning kockázatának hatékony csökkentése érdekében.
LEAO
R620
LEAO
RADIAL R701
BUDGET GUMIABRONCS Alacsony üzemanyag-fogyasztás.