LEAO gumiabroncsok

Alacsony ár, kiváló minőség, 100%-os megbízhatóság

A LEAO vezető gumiabroncs márka ezt a három ígéretet kínálja és mindezek mellett rendkívül gazdaságos abroncsokat is biztosít. A legtöbb autós igényét tökéletesen kielégíti a márka, hiszen széles méretkínálattal rendelkezik és az abroncsok minden időjárási körülmény között bizonyítják értéküket! Bátran kijelenthetjük, hogy a LEAO abroncsmárka ma már egy nemzetközileg elismert márka, amely megfizethető és minőségi abroncsokat gyárt teher-, mezőgazdasági, off road és személyautó vonalon egyaránt. A márkának hat gyártóbázisa Kínában, míg két másik a tengerentúlon található.

A LEAO GUMIABRONCSOK EGYEDI ELŐNYEI:

A LEAO ma már nemzetközileg is elismert, mint a leginkább költségkímélő minőségi abroncs. Az oroszlán a logóban pontosan ezt tükrözi: a LEAO abroncsok kiváló, szinte „királyi” képességekkel rendelkeznek.

NÉMET FEJLESZTÉS KÍNAI GYÁRTÁS

A termék mögött Kína egyik legnagyobb abroncs gyára, a Linglong Tire áll, amely több éves innováció és fejlesztés után került a világ 20 legnagyobb gumiabroncs vállalkozása közé és ma már Kína TOP 3 gyára között tartják számon. A Linglong 2018. nyarán jelentette be a 13,62 millió darabot elérő gumiabroncsgyárának létesítését Szerbiában, ahol 2019-ben indították el az építkezést, majd 2022. nyarán már le is gördült az első abroncs a gyártósorról. Kutatási és fejlesztési intézményeiket a világ hét különböző helyén, többek között Németországban és az Egyesült Államokban alapította meg.

MIÉRT VÁLASZD A LEOT-T?

LEAO gumiabroncsot keresel?


LEAO
IGREEN ALL SEASON
LEAO
LION SPORT A/T100
TEREPJÁRÓ GUMIABRONCS NAGY KOPÁSÁLLÓSÁGGAL Kiváló teljesítmény nedves úton. Nagy szögű barázdák az öntisztulási képesség javításához. Optimális egyensúly a közúti és az off-road teljesítmény között.
LEAO
NOVA-FORCE 4×4 HP
SUV ABRONCSOK VÁROSI KÖZÚTI HASZNÁLATRA, JÓ KEZELHETŐSÉGGEL ÉS ALACSONY ZAJSZINT MELLETT Alacsony gördülési ellenállás a jobb üzemanyag-hatékonyság érdekében. Jó vízelvezetési teljesítmény a aquaplaning kockázatának hatékony csökkentése érdekében. Kiváló hosszanti stabilitás a kényelmesebb…

SUV ABRONCSOK VÁROSI KÖZÚTI HASZNÁLATRA, JÓ KEZELHETŐSÉGGEL ÉS ALACSONY ZAJSZINT MELLETT

  • Alacsony gördülési ellenállás a jobb üzemanyag-hatékonyság érdekében.
  • Jó vízelvezetési teljesítmény a aquaplaning kockázatának hatékony csökkentése érdekében.
  • Kiváló hosszanti stabilitás a kényelmesebb utazás érdekében.
  • Alacsony zajszint a csendes utazás érdekében.
LEAO
NOVA-FORCE C/S
LEAO
W D ICE I-15 SUV
LEAO
WINTER DEFENDER UHP