Semperit gumiabroncsok

Több mint 100 éves múltra tekint vissza az osztrák gumigyártás. 1850-ben alapították az első gumigyárat Európában, az ausztriai Wimpassingban. Majd 1896-ban a Semperit gumigyárat Traiskirchen városában, de csak 1900-től kezdődött meg a gumiabroncsgyártás. 1906-tól vették fel a Semperit márkanevet, mely a latin semper-it szóból ered jelentése: mindig mozgásban. 1936-ban a Semperit legyártja első téli gumiját GOLIATH néven. 1966-tól kezdődött el a radial gumik fejlesztése, ami egészen 1967-ig tartott.

1985-ben a Semperit gumiabroncs gyártó vállalat a Continental csoport tagja lett.

A Semperit gumi mintázatai megbízható minőséggel és kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek. Tökéletes választás mindazoknak, akik elérhető áron egy biztonságos gumiabronccsal szeretnének közlekedni.

A gumiabroncsok igazi vonzó ereje az árában van, elérhető áron nyújt biztos tapadást a változatos útkörülmények között. 

Semperit gumiabroncsot keresel?


Semperit
Van-Grip 2
Nagyon jó vonó- és fékezőerő havas útfelületen még maximális terhelés esetén is Forgásirányos mintázat széles mintázati árkokkal Alacsonyabb fogyasztás Hosszú élettartam
Semperit
VAN-GRIP 3
A Semperit új VAN-GRIP 3 téli mintázata hosszan tartó vezetési stabilitást biztosít, ezek mellett pedig kiváló téli teljesítményével és vizes úton történő kezelhetőségével jó választásnak bizonyul minden VAN gépjármű felhasználó számára. Kiváló fékezési teljesítmény téli körülmények között. …

A Semperit új VAN-GRIP 3 téli mintázata hosszan tartó vezetési stabilitást biztosít, ezek mellett pedig kiváló téli teljesítményével és vizes úton történő kezelhetőségével jó választásnak bizonyul minden VAN gépjármű felhasználó számára.

  • Kiváló fékezési teljesítmény téli körülmények között.
  • Csökkentett aquaplaning kockázat és rövidebb féktávolságok vizes úton.
  • Vezetési stabilitás és nagy futásteljesítmény száraz úton.