Semperit gumiabroncsok

Több mint 100 éves múltra tekint vissza az osztrák gumigyártás. 1850-ben alapították az első gumigyárat Európában, az ausztriai Wimpassingban. Majd 1896-ban a Semperit gumigyárat Traiskirchen városában, de csak 1900-től kezdődött meg a gumiabroncsgyártás. 1906-tól vették fel a Semperit márkanevet, mely a latin semper-it szóból ered jelentése: mindig mozgásban. 1936-ban a Semperit legyártja első téli gumiját GOLIATH néven. 1966-tól kezdődött el a radial gumik fejlesztése, ami egészen 1967-ig tartott.

1985-ben a Semperit gumiabroncs gyártó vállalat a Continental csoport tagja lett.

A Semperit gumi mintázatai megbízható minőséggel és kiváló menettulajdonságokkal rendelkeznek. Tökéletes választás mindazoknak, akik elérhető áron egy biztonságos gumiabronccsal szeretnének közlekedni.

A gumiabroncsok igazi vonzó ereje az árában van, elérhető áron nyújt biztos tapadást a változatos útkörülmények között. 

Semperit gumiabroncsot keresel?


Semperit
MASTER-GRIP 2
Kiegyensúlyozott teljesítmény, jobb teljesítmény hóban Nagy merevségű kapaszkodóélek, extra széles oldalirányú mintázati árkok Többirányú és gyors vízelvezetésű, nagyobb érintkezési felület és kisebb blokk deformáció
Semperit
SPEED-GRIP 3
Semperit
SPEED-GRIP 5
A Semperit Speed-Grip 5 téli mintázatával a tél nem okozhat meglepetést. Ez az új téli mintázat a váll kialakításával egyesíti a téli tulajdonságokat és a megbízható teljesítményt száraz úton. A kiváló havas úton nyújtott teljesítménynek köszönhetően bármilyen felmerülő kihívást könnyen kezelhető…

A Semperit Speed-Grip 5 téli mintázatával a tél nem okozhat meglepetést. Ez az új téli mintázat a váll kialakításával egyesíti a téli tulajdonságokat és a megbízható teljesítményt száraz úton.

  • A kiváló havas úton nyújtott teljesítménynek köszönhetően bármilyen felmerülő kihívást könnyen kezelhető biztos tapadás mellett.
  • Az új mintázat kialakítással nagyobb biztonságot nyújt csúszós, vizes utakon