news/big_image/2021/05/leao-news.png

A kiszámítható társ – bemutatkozik a LEAO teherabroncs márka

Habár a pandémia gazdasági hatásai még szinte most kezdődnek, de ahogyan az előző évben, úgy idén is a MARSO Kft. mezőgazdasági és teherabroncs üzletága nemcsak igyekszik felkészülni minden várható kihívásra, hanem idén új márkát is bevezet Magyarországon!

Árfolyamváltozás, áruszállítási költségek emelkedése, konténer- és alapanyag hiány miatti hektikus áruellátás. Nagyjából ezekkel lehet jellemezni az elmúlt időszakot sok iparágban, így az abroncsok vonatkozásában is. A MARSO Kft. egyik nagy előnye, hogy minden piaci igényhez gyorsan és hatékonyan tud igazodni, így bátran döntött a LEAO Tire teherabroncsok mellett.

Nézzük először magát a gyártót, hiszen nem sokszor lehetett eddig hallani róla idehaza!

A LEAO teherabroncsok gyártója az a Linglong Tire globális gumiabroncsgyártó vállalat, amely Kína három legnagyobb abroncsgyártó vállalata közé tartozik. Több éves innováció és fejlesztés jellemzi, amelyeknek köszönhetően ma már a világ(!) húsz legnagyobb gumiabroncs vállalkozása közé tartozik! A vállalatnak a négy kínai gyára mellett Thaiföldön is van gyártósora, amely azért lényeges információ, mert a LEAO teherabroncsok jelenleg itt készülnek. Ha csak a Kínából érkező abroncsokat sújtó 2018-as különadókat nézzük, ez már kedvezőbb és költséghatékonyabb megoldást nyújthat a felhasználók számára.

Ahogy már korábban is utaltunk rá, ez a márka folyamatosan fejlődik és terjeszkedik, amelynek köszönhetően 2019-ben elkezdte a szerbiai gumiabroncsgyárának építését. Mindez egyértelműen azt jelenti, hogy gyártó abszolút nyitott az európai piacra, hiszen az új gyár éves termelési kapacitása elérheti az 1,6 millió teherabroncsot is és még személyabroncsot is gyártanak majd a szomszédos országban.

Nézzük meg, mit érdemes tudni a LEAO teherabroncsokról!

A márka teherabroncsai csúcstechnológiás rendszerben készülnek, minden nemzetközi elvárásnak megfelelnek, amelyet a 12 nemzetközi tanúsítvány is alátámaszt és megerősít. Mindezeken felül teljes méret- és mintaválaszték jellemzi a LEAO termékpalettáját, hiszen a legmodernebb mintákra példa a 100-as (távolsági), a 200-as (könnyű teherautó) és a 300-as (regionális), valamint a 400-as (terepes) sorozat bevezetése is. A teljes méret- és mintázatválaszték mellett hosszú futásteljesítmény, alacsony gördülési ellenállás is jellemzi a LEAO-t, mint ahogy a tartósság, kiváló terhelhetőség és a megbízhatóság is a tulajdonságaihoz tartoznak.

Összességében a LEAO teherabroncsok a költségbarát, minőségi abroncsokat jelentik, amelyek megfelelnek az európai piac normáinak és követelményeinek egyaránt. A márka kiterjedt választéka érdekes lehetőséget kínál a különböző felhasználók számára, hiszen egyaránt gyárt autópályára, közúti vagy belföldi fuvarozáshoz, valamint terepen történő felhasználáshoz is teherabroncsokat!

A MARSO Kft. LEAO teherabroncsainak termékkínálatát az alábbi linken lehet megtekinteni!