Csak egy újabb csúcs minőségű Michelin akciós téli gumi

Utóbbira bizonyíték a TÜV SÜD Automotive tesztje, ami szerint az Alpin A4 téli gumik, harmincöt százalékkal hosszabb élettartamúak, mint a versenytárs termékek. (A tesztet 205/55 R16 H és 195/65 R15 T méretkategóriában végezték el a 2010-es évben.)

A titok a virtuóz szilikát és napraforgó felhasználás. Utóbbit olaj formájában hasznosítja a Michelin, gumikeverékük kifejlesztésénél.
A Michelin Alpine A4 téli gumija több mint harminc változatban kapható a változó méretkategóriák, a sebességi és terhelhetőségi variációk függvényében.

A végére hagytam a jó hírt! Akciós téli gumi ajánlataink között természetesen, számos méretben és variációban szerepel a Michelin Alpin 4 téli mintázata. csak egy kiragadott példa a sok közül: a 195/60 R15 GRNX TL verzió, a cikk megjelenésekor 49%-os kedvezménnyel kapható. Más méretben kerestek akciós téli gumit? Keressetek rá a Michelin Alpin 4-re akár és azonnal megnézhetitek az akciós kínálatot.
,Rendhagyó Módon kezdem, aki csak a jó hírre, azaz a címben emlegetett akciós téli gumira kíváncsi, ugorjon az utolsó bekezdésre. Kitérő után pedig lássuk a medvét, illetve a Michelint!

Egyes vélemények szerint a gumiabroncsokkal kapcsolatban, az egyre részletesebb és szélesebb körben elérhető információk (és az ezáltal fejlődő vásárlói elvárások), soha nem látott kihívások elé állítják a gumiabroncs ipart. Különösen a téli gumi szektort illetően.

A Michelin áll a kihívások elébe. Sőt, az Alpin sorozatuk gond nélkül gyűri le azokat. Ez a megállapítás nem csak a tapadásra, a vízre való felfutás kiküszöbölésére és a gazdaságos üzemeltetésre vonatkozik, hanem a téli gumi élettartamára.