Hogyan vásároljunk olcsó téli gumi szettet online?


  • Válasszunk jó hírű, ismert gumiabroncs kereskedőt, aki nem tűnik el a vásárlás után és a kínálata is állandó minőséget jelent. (Ez az esetleges garanciális szolgáltatások igénybe vételénél is fontos!)
  • Mindig nézzünk meg több ajánlatot, főleg ha egy konkrét gumi márka, konkrét téli mintázatához ragaszkodunk. A neten folyamatosan változ(hat)nak az árak, annak függvényében, hogy éppen melyik téli abroncsot akciózza az adott gumiabroncs webáruház.
  • Még a vásárlás előtt is csekkoljuk le az árakat még egyszer.
  • Nézzük meg a kapcsolódó szolgáltatásokat is. Például egyes gumiabroncs kereskedők ingyenesen hazaszállítják a megvásárolt téli gumikat, vagy egy vásárló által kijelölt partnerszervizbe.
  • Akármilyen bomba üzletnek tűnik egy akciós téli gumi, győződjünk meg róla, hogy a sebesség és terhelési index, illetve a méret 100%-ig passzoljon autónkra.
,Már – nagyjából – senkinek sem új dolog egy webáruház. A cd lemeztől az autóig mindent lehet már venni az interneten. Nincs ez máshogy a téli gumi szettekkel kapcsolatban sem.
Sokszor pénzt is spórolhatunk online vásárlással, a különböző akciós téli gumi ajánlatoknak és internetes kedvezményeknek köszönhetően. Nem mindegy azonban, hogy melyik gumiabroncs webáruházban vásárolunk.

Olcsó téli gumi ajánlattal sok helyen találkozhatunk, azonban más-más, sokszor óriási minőségi különbséget jelentő tartalom van az ajánlatok mögött.

A következő tippeket követve minimalizálható a kockázat, illetve jóval nagyobb eséllyel vásárolunk igazán jó, olcsó téli gumit: