news/big_image/2020/11/gumicsere-news.png

Gumicsere sorban állás nélkül? Miért ne!

Az ügyfélváróba történő érkezést követően 4 lehetőség közül választhatunk a kihelyezett tableten:

  • Időpontra érkeztem
  • Nincs időpontom
  • Itt hagyott jármű átvétel
  • Online rendelés átvétele

Válasszuk ki a ránk vonatkozó opciót, adjuk meg autónk rendszámát, készítsük elő forgalmi engedélyünket és figyeljük a váróban található TV képernyőjét! Amennyiben mi következünk, a kijelzőn megjelenik a rendszámunkkal a „Kérjük, fáradjon az ügyintézőhöz!” ablak, ami azt tudatja, hogy a megjelölt pulthoz lehet fáradni. A TV képernyőn mindezek mellett azt is látjuk, éppen hány autó várakozik az egyes folyamatoknál és nyomon lehet követni saját autónk munkafolyamatát is.

Az ügyfélhívó rendszernek köszönhetően elkerülhető a sorban állás, a felesleges idegeskedés, kérdések, mint „Mikor jövök én?” Hogy áll a gumicsere?”, hiszen folyamatosan nyomon tudjuk követni az aktuális állapotot. Láthatjuk, ha bekerül az autónk a szerelőállásra és látjuk azt is, ha már csak a fizetés van hátra. Ennek eredményeként az értékesítő kollégáknak több idejük jut magára az értékesítésre, azaz az ügyfél igényeinek pontos megismerésére is.

A MARSOPONT hálózat számára fontos, hogy informatikai és rendszerszintű fejlesztésekkel segítse a minőségi és precíz kiszolgálási folyamatot a szervizekben, ezzel is növelve az ügyfélélményt. Az idei pandémiás helyzet még inkább szorgalmazta az ügyfélhívó rendszer bevezetését, hiszen ez rövidebb várakozási időt eredményezhet és gyakorlatilag megszűnik a sorban állás. Legnagyobb sikere azonban akkor lesz az új rendszernek, ha minél több ügyfél időben bejelentkezik gumicserére, amelyet ma már több helyen is megtehet:

  • ügyfélszolgálatos kollégáinkat a +36 (42) 20-40-80 telefonszámon lehet elérni
  • weboldalunkon a fiók bejelentkezési lehetőséget követően tudunk időpontot foglalni, amennyiben nem történt abroncsvásárlás
  • MARSOPONT applikációnkon keresztül is lehetőség van időpont kérésre

A rossz idővel pedig megérkeztek a gyors cserére jelentkezők is, így érdemes mihamarabb időpontunkat bebiztosítani szervizeinkbe! Ne hagyjuk az utolsó pillanatra az abroncscserét, hiszen a biztonság legyen az első az utakon is!