Pirelli gumiabroncsok

A Pirelli olaszországi multinacionális vállalat, amely a világ 160 országában van jelen és több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Giovanni Battista Pirelli 1872-ben alapította Milánóban a gyárat, ami eleinte a búvárkodás terén mozgott, hiszen légzőkészülékeket gyártottak, a gumiabroncsgyártás 1950-es évben kezdődött el.

A Pirelli márka név nem ismeretlen a motorsport kedvelőinek, az olasz gyár 1974-től gyárt motor- és autóversenyekre gumiabroncsokat. A Pirelli 2010-től a Formula 1 kizárólagos gumiabroncs beszállítója.

A Pirelli gumiabroncsok mintázatai kiemelkedő teljesítmény nyújtanak nagy sebesség mellett is. Ha fontos számodra a biztonság és a vezetés élménye, akkor válassz Pirelli gumi kínálatunk közül!

Pirelli gumiabroncsot keresel?


Pirelli
SCORPION ALL TERRAIN +
Pirelli
PZERO ROSSO ASIMMETRICO
Pirelli
SCORPION ATR
Pirelli
P ZERO LUXURY
Pirelli
CINTURATO P7
Pirelli
P ZERO SPORT
Pirelli
SCORPION ZERO ASIMMETRICO
Pirelli
SCORPION ALL TERRAIN PLUS
Pirelli
SCORPION VERDE ALL SEASON
Pirelli
SCORPION ICE & SNOW
Pirelli
WINTER SOTTOZERO 3
Pirelli
WINTER SOTTOZERO SERIE II W270
Pirelli
SCORPION WINTER
Pirelli
P ZERO
Pirelli
SCORPION STR
Pirelli
SCORPION ZERO
Erősség Nagy- és sportos teljesítmény közúton, és biztonság off-road körülmények között is. Ideális választás azok számára, akik a jobb tapadást és pontos kormányozhatóságot keresik. Jellemzők Az aszimmetrikus mintázat Z - profillal: jobb tapadás és biztonságos fékezés Folyamatos hosszanti tömb profilok…

Erősség

Nagy- és sportos teljesítmény közúton, és biztonság off-road körülmények között is. Ideális választás azok számára, akik a jobb tapadást és pontos kormányozhatóságot keresik.

Jellemzők

  • Az aszimmetrikus mintázat Z - profillal: jobb tapadás és biztonságos fékezés
  • Folyamatos hosszanti tömb profilok és tömör váll blokkok: precíz teljesítmény és irányíthatóság nagy sebességnél.
  • Folyamatos központi mintaárok: Megnövelt élettartam.
Pirelli
SCORPION VERDE