Pirelli gumiabroncsok

A Pirelli olaszországi multinacionális vállalat, amely a világ 160 országában van jelen és több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Giovanni Battista Pirelli 1872-ben alapította Milánóban a gyárat, ami eleinte a búvárkodás terén mozgott, hiszen légzőkészülékeket gyártottak, a gumiabroncsgyártás 1950-es évben kezdődött el.

A Pirelli márka név nem ismeretlen a motorsport kedvelőinek, az olasz gyár 1974-től gyárt motor- és autóversenyekre gumiabroncsokat. A Pirelli 2010-től a Formula 1 kizárólagos gumiabroncs beszállítója.

A Pirelli gumiabroncsok mintázatai kiemelkedő teljesítmény nyújtanak nagy sebesség mellett is. Ha fontos számodra a biztonság és a vezetés élménye, akkor válassz Pirelli gumi kínálatunk közül!

Pirelli gumiabroncsot keresel?


Pirelli
PZERO ROSSO ASIMMETRICO
Pirelli
PZERO ROSSO DIREZIONALE
Pirelli
P ZERO LUXURY
Pirelli
CINTURATO P7
Pirelli
P ZERO SPORT
Pirelli
SCORPION ZERO ASIMMETRICO
Pirelli
CINTURATO P1 VERDE
Pirelli
CINTURATO P6
Pirelli
CINTURATO P7 BLUE
Pirelli
PZERO NERO GT
Pirelli
CINTURATO P4
Pirelli
PZERO ASIMMETRICO
Pirelli
P ZERO CORSA ASIMMETRICO 2
Pirelli
P7 CINTURATO
Pirelli Cinturato P7 - nyári gumi A Cinturato P7 oldalfalán elhelyezett négy Ecoimpact ikon az abroncs környezetbarát jellemzőire utal: Magas hatásfok: Csekély gördülési ellenállás a kisebb üzemanyag-fogyasztásért, ami egyszerre jelent anyagi megtakarítást és mérsékelt CO² kibocsátást. Tiszta levegő:…

Pirelli Cinturato P7 - nyári gumi

A Cinturato P7 oldalfalán elhelyezett négy Ecoimpact ikon az abroncs környezetbarát jellemzőire utal:

  • Magas hatásfok: Csekély gördülési ellenállás a kisebb üzemanyag-fogyasztásért, ami egyszerre jelent anyagi megtakarítást és mérsékelt CO² kibocsátást.
  • Tiszta levegő: Az új futófelületi gumikeverék nem tartalmaz aromás olajakat, így az abroncs kopása során nem kerülnek a környezetbe arra potenciálisan veszélyes anyagok.
  • Hosszú élettartam: Az elérhető nagyobb futásteljesítmény közvetlen megtakarítást jelent az ügyfelek számára. Másfelől ha egy abroncsnak hosszabb az élettartama, akkor kevesebb abroncsot kell gyártani, ami rengeteg előnnyel jár a nyersanyag-, víz- és energia-felhasználás, valamint a károsanyag-kibocsátás terén, ráadásul a hulladékkezelés környezeti hatása is csökken.
  • Alacsony zajszint: A Cinturato P7 optimalizált futófelületi mintázatának köszönhetően csökken a gumiabroncs forgásából fakadó zajszint, ami pihentető, kényelmes utazást eredményez.

Futófelületi mintázat:

  • Aszimmetrikus mintázat négy folytonos, kerületi csatornával, amelyek hatékonyan vezetik el a vizet az érintkezési felülettől.
  • A gumikeverékben alkalmazott, fejlett technológiát képviselő polimerek minden útfelületen fokozott tapadást eredményeznek, ami maximális fékteljesítményt jelent, száraz és vizes felületen egyaránt.
  • A robusztus külső váll optimális oldalirányú tapadást ad száraz és vizes úton.
  • Az innovatív futófelületi mintázat egyenletes kopást tesz lehetővé, ami fokozott menetkényelmet, az abroncs egész élettartamára vetített, kimagasló biztonságot, hosszú élettartamot és mérsékelt zajkibocsátást eredményez.
Pirelli
PZERO ROSSO
Pirelli
P ZERO