Pirelli gumiabroncsok

A Pirelli olaszországi multinacionális vállalat, amely a világ 160 országában van jelen és több mint 20.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Giovanni Battista Pirelli 1872-ben alapította Milánóban a gyárat, ami eleinte a búvárkodás terén mozgott, hiszen légzőkészülékeket gyártottak, a gumiabroncsgyártás 1950-es évben kezdődött el.

A Pirelli márka név nem ismeretlen a motorsport kedvelőinek, az olasz gyár 1974-től gyárt motor- és autóversenyekre gumiabroncsokat. A Pirelli 2010-től a Formula 1 kizárólagos gumiabroncs beszállítója.

A Pirelli gumiabroncsok mintázatai kiemelkedő teljesítmény nyújtanak nagy sebesség mellett is. Ha fontos számodra a biztonság és a vezetés élménye, akkor válassz Pirelli gumi kínálatunk közül!

Pirelli gumiabroncsot keresel?


Pirelli
WINTER CINTURATO
Pirelli
PZERO ROSSO ASIMMETRICO
Pirelli
PZERO ROSSO DIREZIONALE
Pirelli
P ZERO LUXURY
Pirelli
CINTURATO P7
Pirelli
P ZERO SPORT
Pirelli
SCORPION ZERO ASIMMETRICO
Pirelli
CINTURATO P1 VERDE
Pirelli
CINTURATO P6
Pirelli
CINTURATO P7 BLUE
Pirelli
PZERO NERO GT
Pirelli
CINTURATO P4
Pirelli
PZERO ASIMMETRICO
Pirelli
WINTER SOTTOZERO 3
Pirelli
WINTER SOTTOZERO SERIE II W270
Pirelli
WINTER SNOWCONTROL SERIE II W1
Pirelli
WINTER SNOWCONTROL SERIE III W
Pirelli
WINTER 210 SNOWSPORT W210SS
Pirelli
WINTER SOTTOZERO SERIE II W210
Pirelli
WINTER SOTTOZERO SERIE II W240
Pirelli
WINTER SOTTOZERO W240SZ
Pirelli
WINTER 240 SNOWSPORT W240SS
Pirelli
WINTER SNOWCONTROL III W210
Pirelli
WINTER SOTTOZERO W210SZ
Pirelli
CINTURATO P7 ALL SEASON
Pirelli
P ZERO CORSA ASIMMETRICO 2
Pirelli
P ZERO WINTER
Pirelli
P7 CINTURATO
Pirelli Cinturato P7 - nyári gumi A Cinturato P7 oldalfalán elhelyezett négy Ecoimpact ikon az abroncs környezetbarát jellemzőire utal: Magas hatásfok: Csekély gördülési ellenállás a kisebb üzemanyag-fogyasztásért, ami egyszerre jelent anyagi megtakarítást és mérsékelt CO² kibocsátást. Tiszta levegő:…

Pirelli Cinturato P7 - nyári gumi

A Cinturato P7 oldalfalán elhelyezett négy Ecoimpact ikon az abroncs környezetbarát jellemzőire utal:

  • Magas hatásfok: Csekély gördülési ellenállás a kisebb üzemanyag-fogyasztásért, ami egyszerre jelent anyagi megtakarítást és mérsékelt CO² kibocsátást.
  • Tiszta levegő: Az új futófelületi gumikeverék nem tartalmaz aromás olajakat, így az abroncs kopása során nem kerülnek a környezetbe arra potenciálisan veszélyes anyagok.
  • Hosszú élettartam: Az elérhető nagyobb futásteljesítmény közvetlen megtakarítást jelent az ügyfelek számára. Másfelől ha egy abroncsnak hosszabb az élettartama, akkor kevesebb abroncsot kell gyártani, ami rengeteg előnnyel jár a nyersanyag-, víz- és energia-felhasználás, valamint a károsanyag-kibocsátás terén, ráadásul a hulladékkezelés környezeti hatása is csökken.
  • Alacsony zajszint: A Cinturato P7 optimalizált futófelületi mintázatának köszönhetően csökken a gumiabroncs forgásából fakadó zajszint, ami pihentető, kényelmes utazást eredményez.

Futófelületi mintázat:

  • Aszimmetrikus mintázat négy folytonos, kerületi csatornával, amelyek hatékonyan vezetik el a vizet az érintkezési felülettől.
  • A gumikeverékben alkalmazott, fejlett technológiát képviselő polimerek minden útfelületen fokozott tapadást eredményeznek, ami maximális fékteljesítményt jelent, száraz és vizes felületen egyaránt.
  • A robusztus külső váll optimális oldalirányú tapadást ad száraz és vizes úton.
  • Az innovatív futófelületi mintázat egyenletes kopást tesz lehetővé, ami fokozott menetkényelmet, az abroncs egész élettartamára vetített, kimagasló biztonságot, hosszú élettartamot és mérsékelt zajkibocsátást eredményez.
Pirelli
PZERO ROSSO
Pirelli
P ZERO