0% THM!
BRAVURIS 5HM
185/65 R15 88T
nyári
C
B
70 dB
Készleten
25 123 Ft
19 782 Ft + ÁFA

Kiemelkedően magas futásteljesítmény
A Bravuris 5 HM nagy futásteljesítményű vegyületből készül, új polimer technológiával, amely a kopásállóság következő szintjét biztosítja. Innovatív központi bordájának kialakítása, optimalizált oldalsó hornyokkal és lamellákkal megbízhatóan sima gördülési viselkedést biztosít. A kiegyensúlyozott bordahelyzet optimalizálja a merevség-eloszlást és az egyenletes lábnyomot, ami segít elkerülni a szabálytalan kopást - és egy igazán kiemelkedő, hosszú távú futásteljesítményt eredményez!

Megbízható teljesítmény száraz úton
A legújabb generációs továbbfejlesztett szilika vegyülettel a Bravuris 5 HM alacsony gördülési ellenállást és kiváló tapadást biztosít a legmagasabb szintű teljesítmény mellett. Mindkét oldalon zárt blokkok és a szabadalmaztatott, egymásba illeszkedő lamella dizájn javítja a minta merevségét, ami meggyőző tapadáshoz és tökéletes irányíthatósághoz vezet.

Alacsony gördülési ellenállás
A rendkívül rugalmas és megnövelt hőmérséklet-ellenálló vegyület a továbbfejlesztett vulkanizációs összetevőivel csökkenti a gördülési ellenállást. Az optimalizált mintázat minimalizálja a gumiabroncsok deformációját és megakadályozza a hőpontok kialakulását. Ez ténylegesen azt jelenti hogy kevesebb súrlódást, simább gördülést - és végül alacsony üzemanyag-fogyasztást érünk el, valóban költségmegtakarítással.