A Weather Control A005 EVO DriveGuard a Bridgestone négy évszakos abroncs termékcsaládjának egy új tagja, amely kiváló tapadást és jobb teljesítményt biztosít hóban, valamint DriveGuard technológiát alkalmaz.

  • Kategóriájának legjobb tapadási mutatója nedves úton*
  • Még jobb havas teljesítmény**
  • Kiváló élettartam***
  • A DriveGuard technológia további védelmet biztosít defekt ellen

EGYEDI MINTÁZAT ÉS KEVERÉK

EU „A” CÍMKEOSZTÁLY-BESOROLÁS A NEDVES ÚTON MUTATOTT TELJESÍTMÉNYÉRT

Függetlenül attól, hogy hirtelen kell megállni nedves úton, vagy autópályán erős esőzésben kell biztonságosan vezetni, Weather Control A005 EVO DriveGuard gumiabroncsokkal a vezető mindig nyugodt lehet. A mintázatban még több vállelem és nagymennyiségű csatorna található, amelynek köszönhetően ez az abroncs a legmagasabb EU címkeosztály-besorolást kapja a nedves úton mutatott teljesítményéért.

MEGÚJÍTOTT SZILIKA KEVERÉK

HÁROM HEGYCSÚCS ÉS HÓPEHELY TANÚSÍTÁS

A Weather Control termékcsalád négy évszakos, de az A005 EVO Driveguard egyedi fejlesztéseket alkalmaz a téli vezetés támogatása érdekében. Egy megújult Nano Pro-Tech™ keverék, a V alakú mintázat és az innovatív lamellák együtt dolgoznak a gyorsabb fékezés és gyorsítás, valamint a még jobb havas tapadás érdekében.

OPTIMALIZÁLT SZÖVETVÁZ-FELÉPÍTÉS

MEGNÖVELT ABRONCSÉLETTARTAM ÉS FUTÁSTELJESÍTMÉNY

A Weather Control A005 EVO DriveGuard szövetváz megnövelt időtállósága gondoskodik arról, hogy az abroncs ellenálljon a különféle időjárási körülményeknek és útviszonyoknak, így egész évben ugyanaz az abroncs használható. A felépítés elosztja a nyomást a maximális teljesítmény és az egyenletes kopás érdekében.

DRIVEGUARD TECHNOLÓGIA

DEFEKTVÉDELEM

A szabadalmaztatott DriveGuard technológiánk extra védelmet nyújt a defekt ellen. Defekt esetén a megerősített oldalfal és a hűtőlamella elosztja a hőt, ami lehetővé teszi akár 80 km megtételét maximum 80 km/óra sebességgel a szervizig vagy egy biztonságos helyig, ahol az abroncs lecserélhető.


pályázati logó