téli
C
B
72 dB
Alacsony készlet
64 723 Ft
50 963 Ft + ÁFA

Dunlop Winter Sport 5 SUV: Kiemelkedő Tapadás a Kiismerhetetlen Téli Utakon

A Dunlop Winter Sport 5 SUV gumiabroncs egy SUV számára kialakított, amelynek a következő téli körülmények között van szüksége megbízható tapadásra:

  • Jobb teljesítmény hóval borított utakon
  • Kiváló oldalirányú tapadás csúszós útfelületen
  • Vízenfutás elleni védelem (víz és latyak)
  • Jobb üzemanyag-hatékonyság

Jobb teljesítmény hóval borított utakon:

A Winter Sport 5 SUV gumiabroncs kiválóan teljesít havas utakon, több érintkezési ponttal az útfelülettel, ami biztosítja a jobb tapadást és a maximális teljesítményt a hóval borított úton.

Kiváló oldalirányú tapadás csúszós útfelületen:

Az innovatív szögletes középső lamellák és a speciálisan kialakított futófelület biztosítja a kiváló oldalirányú tapadást csúszós útfelületen, így a Winter Sport 5 SUV segít a SUV-nak biztonságosan kezelni az ilyen kihívásokat.

Aquaplaning elleni védelem (víz és latyak):

A gumiabroncs futófelületén található mélyebb barázdák lehetővé teszik, hogy a Winter Sport 5 SUV hatékonyan elvezesse a víz és latyak nagy mennyiségét, ezáltal csökkentve a aquplaning kockázatát és növelve az irányíthatóságot nedves utakon.

Jobb üzemanyag-hatékonyság:

A Winter Sport 5 SUV gumiabroncs egyedi kialakítása révén egyenletesen oszlik el az abroncson a tömeg, minimalizálva a gördülési ellenállást és növelve az üzemanyag-hatékonyságot. Ennek eredményeképpen az SUV gazdaságosabban üzemelhet.