0% THM!
téli
D
B
72 dB
Készleten
44 313 Ft
34 892 Ft + ÁFA

Az ADAC 2023-as téli gumi tesztjén a Dunlop Winter Sport 5 első helyezést ért el, bizonyítva kiváló teljesítményét és megbízhatóságát a téli útviszonyokban.

A Dunlop Winter Sport 5 gumiabroncs a váratlan téli viszontagságokhoz kiváló tapadást nyújt a következő területeken:

  • Kiváló oldalirányú tapadás csúszós útfelületen
  • Jobb teljesítmény hóval borított utakon
  • Vízenfutás elleni védelem
  • Üzemanyag-hatékonyság

Kiemelkedő oldalirányú tapadás csúszós útfelületeken:

Az innovatív szögletes középső lamellák kiterjesztik a felületüket, így növelik a szétnyílási és útfelülethez való tapadásukat. Ennek eredményeként kiválóan kezelik a csúszós téli utakon jelentkező oldalirányú tapadási kihívásokat.

Hatékony vízelvezetés:

A Winter Sport 5 gumiabroncs futófelületén található mélyebb barázdák lehetővé teszik, hogy nagyobb mennyiségű víz és latyak kerüljön elvezetésre. Ennek eredményeképpen a Winter Sport 5 csökkenti a vízenfutás kockázatát és megőrzi az irányíthatóságot nedves utakon.

Kiváló teljesítmény hóval borított utakon:

A Winter Sport 5 több blokkal rendelkezik, amelyek több érintkezési pontot biztosítanak az útfelülettel. Ennek köszönhetően javul a tapadás és a teljesítmény hóval borított utakon, ami biztonságosabb vezetést eredményez.

Üzemanyag-hatékonyság optimalizálása:

A Winter Sport 5 egyedi tervezésének köszönhetően az abroncs tömegét egyenletesen osztják el, ezáltal csökkentve a gördülési ellenállást és növelve az üzemanyag-hatékonyságot.