téli
D
B
71 dB
erősített kivitel
Alacsony készlet
69 643 Ft
54 837 Ft + ÁFA

Továbbfejlesztett WetGrip+ Technológia

A téli időjárás változatos kihívások elé állíthatja a sofőröket, különösen nedves körülmények között. A latyak, az eső és a hó különféle kombinációi mind azt követelik, hogy az abroncsok a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. A Goodyear ezen igényekre válaszolva hozta létre az UltraGrip Performance 3-at a Továbbfejlesztett WetGrip+ Technológiával.

A WetGrip+ Technológia előnyei:

  • Egyedülállóan optimalizált gumiabroncs lábnyom: Az UltraGrip Performance 3 lekerekített lábnyommal rendelkezik, amely elősegíti a víz oldalirányú elvezetését, csökkentve ezzel a vízen való csúszás veszélyét.

  • Kiemelkedő nedves teljesítmény: Akár esős, akár latyakos körülmények között vezet, a WetGrip+ Technológia biztosítja a kiváló fékezési és kezelési képességeket.

  • Optimális tapadás és kontroll: Az innovatív technológia garantálja a stabil és biztonságos vezetési élményt nedves és havas utakon egyaránt.

Innovatív SnowProtect Technológia

A tél gyakran tartogat váratlan meglepetéseket az utakon, de a Goodyear gumiabroncsok most egy lépéssel előrébb járnak a kihívásokkal szemben. Ismerje meg az új innovatív SnowProtect technológiát, amelyet kifejezetten a havas útviszonyokra terveztek!

  • Sűrűbb hidrodinamikus barázdák: Ezek a gondosan tervezett barázdák segítenek a víz és a hó gyors elvezetésében, csökkentve a csúszás veszélyét és növelve az úttal való érintkezést.

  • Optimális elrendezés: A gumiabroncs mintázatának kialakítása biztosítja a legjobb tapadást és stabilitást minden körülmény között.

  • Nagyobb lamella sűrűség: A növekvő lamella sűrűség jobb tapadást és kontrollt kínál havas és jeges utakon.

Merüljön el a végtelen lehetőségek tárházában a Goodyear UltraGrip Performance 3 gumiabronccsal, amely a természet kihívásaival szembeni kivételes teljesítményt kínál. Ezt az abroncsot úgy alakították ki, hogy bármilyen téli körülmények között, akár havas, nedves vagy száraz úton is, maximalizálja a teljesítményt.

  • Figyelemre méltó fékezési teljesítmény havon: Az UltraGrip Performance 3 kimagaslóan rövid féktávval rendelkezik havon, amelyet a TUV is megerősített.

  • Kivételes kezelhetőség: A megnövelt lamella sűrűségnek köszönhetően kiválóan reagál minden kormánymozdulatra, így az autóvezetés még soha nem volt ilyen intuitív és biztonságos havas körülmények között.

  • Meggyőző nedves teljesítmény: Akár esős időben is teljes biztonsággal vezethet, hiszen az UltraGrip Performance 3-as gumiabroncs optimalizált nedves teljesítménnyel rendelkezik.