Elfogyott
SEASONPROOF SUV
215/60 R17 100V M+S 3PMSF XL
4évsz.
C
B
69 dB
erősített kivitel
Elfogyott
53 653 Ft
42 246 Ft + ÁFA

Optimális megoldás azoknak a sofőröknek, akik el akarnak búcsúzni a szezonális gumiabroncsoktól, az új Nokian Seasonproof SUV biztonságot és kényelmet kínál az év minden napjára. Egy tartós és megbízható, minden évszakra alkalmas gumiabroncs

Bármilyen legyen a hőmérséklet vagy a vezetési stílus a Nokian Seasonproof SUV alkalmazkodik hozzá. Az aquaplaning megakadályozása érdekében az egész évszakra kiterjedő csatornák eltolják a vizet, míg az új magas szilícium-dioxid-tartalmú gumikeverék különböző körülmények között javítja a tapadást. Ez a Season Sense - biztonság és alkalmazkodóképesség minden évszakra.

A Nokian Seasonproof SUV-t úgy tervezték, hogy ellenálljon az intenzív kopásnak és a hőmérsékletek széles tartományában kiválóan teljesítsen. A rendkívüli tartósság érdekében a Nokian Seasonproof SUV egyedi innovációval érkezik: megerősített Aramid oldalfalakkal. Az oldalfal szerkezete rendkívül erős aramidszálat tartalmaz, biztosítva, hogy a gumiabroncs ellenálljon a vezetés közben előforduló ütéseknek. Ez a rost segít megvédeni az abroncsot a hirtelen ütéstől és vágástól.