Akár 15.000 Ft értékű eMAG utalvány
0% THM!
nyári
C
A
72 dB
erősített kivitel
Készleten
49 453 Ft
38 939 Ft + ÁFA

PONTOS ÉS KONTROLLÁLT VEZETÉS

A Nokian Tyres Powerproof 1 a Dual Zone Safety technológiával rendelkezik, ami biztosítja a pontos és kontrollált kezelhetőséget. A futófelületi mintázat nagy érintkezési felületet biztosít az úttal, lehetővé téve a vezető számára, hogy érezze, hogyan kapaszkodik az abroncs, alkalmazkodik a felülethez és azonnal reagál a kormányzásra. A logikus és stabil kezelhetőséget kiváló nedves tulajdonságok, növelt kopásállóság és alacsony gördülési ellenállás egészíti ki.

JAVÍTOTT NEDVES BIZTONSÁG

Amikor egy abroncs több vizet talál, mint amennyit el tud oszlatni, aquaplaning következik be. Az aquaplaning ellenállás maximalizálása érdekében a Powerproof 1 vállterületei trombita horonyokkal vannak felszerelve, amelyek a vízáramlásra vannak optimalizálva és felgyorsítják a víz eltávolítását. A trapéz alakú áramlási horonyok szintén hatékonyan megakadályozzák az aquaplaning-et azzal, hogy tárolják a vizet és eltávolítják azt az abroncs és az útfelület közül.

NAGYOBB TARTÓSSÁG, TAPADÁS ÉS ÉLETTARTAM

JA Nokian Tyres Powerproof 1 a magas sebességű igénybevételre lett fejlesztve. Az erős és tartós szerkezet növeli a stabilitást, míg az új Power Sense keverék javítja a nedves tapadást, csökkenti a gördülési ellenállást, és növeli az abroncs élettartamát a kopásállóság fokozásával. A Powerproof 1 útérintkezése stabil és dinamikus marad, ami több tapadást és tartósságot jelent magas sebességű autópályákon és festői alpesi útvonalakon egyaránt.