Akár 15.000 Ft értékű eMAG utalvány
0% THM!
nyári
C
A
69 dB
erősített kivitel
Készleten
47 423 Ft
37 341 Ft + ÁFA

ÁLLANDÓ TELJESÍTMÉNY - ESŐBEN ÉS NAPSÜTÉSBEN

A nedves és száraz tulajdonságok legjobb lehetséges kombinációjának hátterében a Dual Zone Safety technológia áll. A maximális kényelem és első osztályú biztonság biztosítása érdekében az abroncs futófelületét két funkcionális zónára osztották. A Stabilitási Zóna könnyűvé és magabiztossá teszi a manőverezést a jó stabilitás és kezelhetőség tulajdonságainak köszönhetően, míg a Nedvesség Biztonsági Zóna javítja a nedves tapadást és az aquaplaning ellenállást.

A NEDVES TELJESÍTMÉNY ELEGANCIÁJA

Amikor egy abroncs több vizet talál, mint amennyit el tud oszlatni, aquaplaning következik be. A Nokian Tyres Coanda technológiája a víz eltávolításának felgyorsítására van tervezve úgy, hogy irányítja és elmozdítja a vízáramlást az abroncsról, hatékonyan megakadályozva ezt a veszélyes jelenséget. A futófelület közepén található Flow hornyolás hozzájárul a stabilitás növeléséhez és az aquaplaning megelőzésének javításához.

SIMA VEZETÉS, ALACSONY GÖRDÜLÉSI ELLENÁLLÁS

A sima és kényelmes vezetési érzés abszolút követelmény a kellemes úti élményhez. A Silent Groove Design halkabbá teszi a vezetést azáltal, hogy csökkenti a belső és külső zajokat, és megakadályozza a kellemetlen üvöltő hang kialakulását. Az új Aqua Sense keverék kiváló nedves tapadást, alacsony gördülési ellenállást és kiváló futásteljesítményt biztosít. A javított kopásállóság több kilométert és hosszabb élettartamot jelent az abroncs számára, míg az alacsony gördülési ellenállás energiaköltség-megtakarítást eredményez.