MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY

Bár a téli időjárás szeszélyes és kiszámíthatatlan lehet, a gumiknak sosem szabad annak lenniük. Az Alpine Sense Grip koncepció egy innovatív kombinációja a megbízható tapadásnak hóban, latyakban és nedves környezetben, miközben a kezelhetőség kiegyensúlyozott és könnyen irányítható marad. A mintázat hatékonyan távolítja el a vizet és a latyakot a gumiabroncs és az út között, míg a testreszabott barázdák biztos tapadást garantálnak fékezéskor és sávváltáskor.

MEGBÍZHATÓSÁG ESŐBEN

A Nokian Tyres Snowproof 1 szilárdan tartja a tapadást bármilyen időjárás esetén. A gumi télies tulajdonságainak kompromisszumok nélküli fenntartása mellett a nedves teljesítmény elemeit tovább fejlesztették az enyhébb körülmények között is jól teljesít. A keverék úgy van kialakítva, hogy megfeleljen a változó téli hőmérsékletek igényeinek, a frissített, nyílhoz hasonló mintázat hatékonyan távolítja el a havat és latyakot a gumi és az út között.

FELKÉSZÜLVE A TÉLRE

Rendkívüli kombinációja az elsőosztályú tapadásnak hóban, latyakban és nedvességben, kiszámítható és kiegyensúlyozott vezetési érzettel. A koncepció a mintázatból, barázdákból és gumi keverékből áll, amelyek együttműködve támogatják a biztonságos és kényelmes vezetést. A mintázat hatékonyan távolítja el a havat és a latyakot a gumi és az út között, míg a testreszabott barázdák kiváló tapadást biztosítanak fékezéskor és kanyarodáskor.