KOMFORTOS VEZETÉS

A Nokian Tyres Snowproof 2 SUV az erős és magas terepjárók igényeire szabott. A robusztus és tartós szerkezet, melyet egyedülállóan megerősített oldalfalak egészítenek ki, garantálja, hogy a gumi stabil és képes ellenállni az összes ütésnek, ami vezetés közben előfordul. Ugyanazokkal a biztonsági funkciókkal és modern technológiával felszerelve, mint a személyautó modell, a Snowproof 2 SUV nagyobb tartósságot és stabilitást kínál, miközben pontosan és megbízhatóan kezeli a nagy kerékterheléseket.

TAPADÁS, KONTROLL ÉS STABILITÁS - KETTŐS ZÓNA BIZTONSÁG

A legnagyobb kényelem és első osztályú biztonság érdekében a gumiabroncs mintázata két funkcionális zónára oszlik. A Kettős Zóna Biztonság koncepciója a Tapadási Zónából áll, amely lenyűgöző téli tapadást biztosít, és a Kontroll Zónából, amely kontrollt és stabilitást kínál. A Tapadási Zóna kis blokkokból és agresszív barázdákból áll, ami javítja a hó tapadását és a fékezési tulajdonságokat. A Kontroll Zóna hozzájárul a kiváló kezelési tulajdonságokhoz száraz utakon és nagy sebességeknél.

MEGBÍZHATÓ AZ ESŐBEN

Az Alpine Grip keverék megfelel a kihívást jelentő hideg téli körülményeknek, miközben kiváló teljesítményt nyújt enyhébb időjárásban is. Megbízhatóan reagál a hőmérséklet emelkedésére és csökkenésére, mivel a keverék rugalmas marad és jól tapad széles körülmények között. Az új keverék magas szilícium-tartalommal rendelkezik, ami jobb nedves tapadást eredményez. A gördülési ellenállás is prémium szintű, ami energiamegtakarítást eredményez és csökkenti a káros kibocsátásokat.