Akár 15.000 Ft értékű eMAG utalvány
0% THM!
SEASONPROOF 1
215/55 R17 98W M+S 3PMSF XL FR
4évsz.
C
B
72 dB
erősített kivitel
Készleten
51 113 Ft
40 246 Ft + ÁFA

MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT

A Nokian Tyres Seasonproof 1 első osztályú biztonságot nyújt változó időjárási körülmények között. A különleges téli biztonság szakérteleme és a teljesítmény kiválósága az Ön javát szolgálja, akár pontos kezelhetőséget keres száraz autópályákon, nedves tapadást és egyensúlyt őszi ónos esőben, vagy megbízható téli teljesítményt a havas úton.

ALKALMAZKODÓ BIZTONSÁG

Bármilyen hőmérséklet vagy vezetési stílus mellett értékelni fogja a Nokian Tyres Seasonproof 1 alkalmazkodó biztonsági jellemzőit. A modern, irányított futófelület-minta és a multifunkcionális hornyolás az egész éven át tartó sokoldalú teljesítményre és a hó és száraz úton való végső biztonságra lett optimalizálva. Az aquaplaning megelőzése érdekében a széles egész évszakos csatornák távolítják el a vizet és a latyakot, míg a gumi keverék javítja a gumi nedves tulajdonságait. Ez a Season Sense – biztonság és alkalmazkodóképesség négy évszakon túl.

NAGYOBB TARTÓSSÁG ÉS ENERGIAMEGTAKARÍTÁS

Az új Season Sense 1.0 futófelület-keveréket széles hőmérsékleti tartományban való kitűnő teljesítményre tervezték, és ellenáll az éles hidegfrontok vagy a nyári napsütés okozta intenzív kopásnak. A keverék minimalizálja a gördülési ellenállást, miközben maximalizálja a tapadást változékony időjárásban. Az alacsony gördülési ellenállás és a hosszabb élettartam miatt a Seasonproof 1 energiatakarékos és környezetbarát.

PLUSZ EGY SZEZON

A Nokian Tyres Seasonproof 1 kopásállóságát jelentősen fejlesztették. Ez a jelentős, akár 30%-os növekedés azt jelenti, hogy a gumiabroncsok akár egy további vezetési szezonra is jók lehetnek. Ez jelentős előrelépés az abroncs élettartamában, és a vezetési stílustól függően akár egy plusz szezonnak is megfelelhet. A hosszabb élettartam segít megóvni a környezetet, mivel az abroncsokat ritkábban kell cserélni.