0% THM!
téli
C
B
69 dB
erősített kivitel
Készleten
50 470 Ft
39 740 Ft + ÁFA

A HÓ SZAKÉRTŐ

A Nokian Tyres Snowproof 2 minden téli vezetési körülményre felkészült, kiszámítható kezelhetőséggel és kifejezetten nedves, száraz, latyakos és havas utakra kialakított biztonsági funkciókkal. Az Alpine Sense Grip koncepció kivételes tapadást és kiszámítható, kiegyensúlyozott vezetési élményt kínál. A koncepció a mintázatot, a barázdákat és a gumi keveréket foglalja magában, együtt működve a biztonságos és kényelmes vezetés érdekében.

Tapadás, Kontroll és Stabilitás - KETTŐS ZÓNA BIZTONSÁG

A legnagyobb kényelem és első osztályú biztonság érdekében a gumiabroncs mintázata két funkcionális zónára oszlik. A Kettős Zóna Biztonság koncepciója a Tapadási Zónából áll, amely lenyűgöző téli tapadást biztosít, és a Kontroll Zónából, amely kontrollt és stabilitást kínál. A Tapadási Zóna kis blokkokból és agresszív barázdákból áll, ami javítja a hó tapadását és a fékezési tulajdonságokat. A Kontroll Zóna hozzájárul a kiváló kezelési tulajdonságokhoz száraz utakon és nagy sebességeknél.

MEGBÍZHATÓ AZ ESŐBEN

Az Alpine Grip keverék megfelel a kihívást jelentő hideg téli körülményeknek, miközben kiváló teljesítményt nyújt enyhébb időjárás esetén is. Megbízhatóan reagál a hőmérséklet emelkedésére és csökkenésére, mivel a keverék rugalmas marad és jól tapad széles körülmények között. Az új keverék magas szilícium-tartalommal rendelkezik, amely jobb nedves tapadást eredményez. A gördülési ellenállás is prémium szintű, ami energiamegtakarítást eredményez és csökkenti a káros kibocsátásokat.